Smågruppscoachning GÖR TRÄNING TILL RUTIN | Liikuntakeskus LYKKE

GÖR TRÄNING TILL RUTIN från och med 16.9.

Har du tappat bort dina motionrutiner? Du hinner ännu starta årets träningar och fortsätta långt in på våren! GÖR TRÄNING TILL RUTIN -smågruppscoaching är låg tröskelns träningsgrupp. Kursen passar nybörjare samt on-off -tränare, vilka vill tillägga motion till vardag och har svårt att upprätthålla träningsrutiner. Kursspråket är finska.


I denna smågrupp görs mångsidiga styrketräningsövningar med fria vikter. Utöver muskelstyrka är uthållighet och syreupptagningsförmåga övat. Veckovisa träningar håller dig fast vid regelbunden träning.

Under coachningen får du tillgång till Sportyplanner-appen, där hittar du ditt träningsprogram. Genom appen kan du skriva upp gjorda träningspass och ha kontakt veckovis med din tränare.


GÖR TRÄNING TILL RUTIN- coachning i liten grupp innehåller 12 träffar veckovis, träffarna är 60min.

Gruppens max antal är 10 pers.

- Coachning i liten grupp med start 16.9.2024
- Längd 12 veckor, 12 träffar (ingen träning den 21.10)
- Träffarna hålls på måndagar kl 17:30-18:30
- Coach Jenni Törmä
- Pris: LYKKE kund 77€/månad (231€), andra 92€/månad (276€)

Fråga mer:

jenni.torma@liikuntakeskuslykke.fi


  • Anmäl dig genom att betala kurs avgiften i nätbutiken.
  • Kursen kan också betalas med motionsförmån. Anmäl dig genom att skicka epost jenni.torma@liikuntakeskuslykke.fi


KURSER SOM PÅBÖRJAS SNART

Motionscenter LYKKE erbjuder mångsidigt med olika slags smågrupps träningar till varje motionerare. Bekanta dig med vårt utbud, välj det som passar dig och anmäl dig.

Läs mer


LYKKE SMÅGRUPPSCOACHNING

LYKKE – smågruppscoachning utförs i små grupper på 4–12 personer. Träning i en liten grupp är roligt och effektivt. I gemensamma träningar leder coachens stöd och lagandan till bättre resultat. LYKKE coachning i små grupper inkluderar fyra möten per månad. Mötets längd är 45-60 minuter.

Läs mer


LYKKE coach JENNI TÖRMÄ

Som tränare är jag målmedveten och stöttande. Jag ser till alla mina kunder som individ och ser efter att alla utmanar sig i ägnad gränser och får känslor av framgång med det. I mina coachingar föredrar jag fria vikter och stora rörelser, varvid kroppskontroll och styrka utvecklar övergripande och kunden för den bästa möjliga nyttan av träningen.

Läs mer