LYKKE MED DIG

Vi anser att hälsa är ett resultat av enkla saker.VI HAR BARA ETT LIV

Det viktigaste är att du rör på dig.


SOM LYKKELIT

Välkommen som lykkelit! Läs dessa anvisningar noggrant så du har lättare att komma igång med dina träningar hos oss.

Läs mer

LYKKE GYM

LYKKE gym har ett omfattande urval av utrustning och redskap för mångsidig träning.

Läs mer

LYKKE GRUPPTRÄNING

​​​​​I gruppträningsmenyn hittar du olika pass från lätt till utmanande och återhämtade till utvecklande. Du kan delta i LYKKE gruppträningar när som helst. Passen är inte kursformade.

Läs mer

LYKKE COACHNING

LYKKE – coachningen skräddarsys enligt individuella behov. LYKKE – coacharna är utbildade proffs som hjälper dig att uppnå dina mål, alltid med hänsyn till din startnivå. LYKKE – coachningen inleds alltid med en konsultation med coachen. Som hjälp används ett förhandsinformationsformulär och, om så önskas, enligt målen utformade inledande tester och mätningar.

Läs mer


MOTIONSCENTER LYKKE

Balans i vardagen.


HUR MAN TRÄNAR TRYGGT UNDER GRAVIDITETEN?

Motion hjälper den blivande modern att orka bättre med sin växande mage och ändrade hållning. Motion ökar också produktionen av njutningshormoner, så det är bra att försöka hitta ett lämpligt och meningsfullt sätt att röra på sig på även under graviditeten.

Läs mer

GULDKLUBBEN

Mångsidigt träningspass för personer som är 60+ med varierande innehåll och som hjälper till att behålla och förbättra den allmänna fysiska hälsan. Träningspasset ger energi och hjälper dig att orka i vardagen. Innehållet i passet är utformat med tanke på äldre människors behov. Övningarna bidrar till att upprätthålla funktionsförmågan.

Läs mer

LYKKELAUANTAI - LYKKELÖRDAG

Lauantaina 20.11.2021 vietetään ensimmäistä LYKKELAUANTAIta. Teemana on ryhmäliikunta ja ohjelmassa on kolme kivaa puolen tunnin jumppaa. Kaikki päivän tunnit sopivat kaikentasoisille kuntoilijoille. Tunnit eivät sisällä hyppyjä tai askelkuvioita. Tuntien jälkeen herkuttelemme LYKKE-brunssilla. Voit herkutella paikan päällä tai ottaa eväskassin mukaasi. Brunssiin kuuluu Neste K Raastuvankadun smoothie, tuoremehu sekä eväsleipä. Tarjolla on myös kahvia. LYKKELAUANTAI on avoin kaikille ja tapahtuman hinta on 15€. Tervetuloa mukaan!

​​​​​​​På lördagen den 20.11.2021 firar vi den första LYKKELÖRDAG. Som temat har vi gruppträning och i schemat har vi tre underbara halv timmes gympapass. Alla dagens gympapass passar för motionerare på alla nivåer. Passen innehåller inte hopp eller figurer. Efter gympapassen äter vi LYKKE brunchen. Brunchen innehåller smoothie, juice och smörgås från Neste K Rådhusgatan. Vi serverar även kaffe. LYKKELÖRDAG är öppet för alla och evanemangen kostar 15 €. Välkommen med!

Läs mer


Motioncentret LYKKE är ett modernt gym i Vasa. Till våra tjänster hör ett rymligt gym, ett mångsidigt urval av gruppträningspass, videotimmar samt livestreamade träningspass. Bland de olika ledda träningspassen hittar alla sin favorit vare sig man är en erfaren motionär eller nybörjare. Vi erbjuder även annorlunda grupptimmar som LUFTYOGA och TRX. Behöver man mer hjälp till träningen kan man även ta del av individuell- samt smågruppscoacning. Som coacher har vi utbildade personliga tränare. Välkommen och bli en lykkelit!​​​​​​​


KUNDBETJÄNINGEN

Må 15 - 19
Ti 15 - 19
Ons 15 - 17
To 15 - 17


Andra tider enligt överenskommelse.

E-post

vaasa@liikuntakeskuslykke.fi