AKTUELLT | Liikuntakeskus LYKKE

AKTUELLT

På den här sidan hittar du motionscentret LYKKEs aktuella nyheter.

Vi tycker att det är häftigt att se lykkelits inspirerande videor från gymmet och egna träningar. Du minns väl att då du filmar så tar du i beaktande de andra på gymmet. Att filma andra motionärer är förbjudet.

När du nästa gång filmar på gymmet, kolla att ingen annan syns i videon. Om någon syns på videon, vänligen publicera den inte på sociala medier.

LYKKE är ett tryggt träningsställe för alla och allas integritet bör respekteras.
​​​​​​​Tack <3


GRUPPTRÄNINGSPLAN

På den här sida hittar du LYKKEs gruppträningsplan. Anmäl dig till passen via Liikuntakeskus LYKKE -mobilapplikation. I applikationen hittar du instruktörer och möjliga förändringar.

Läs mer


PARKGYMPA

PARKGYMPA är ett effektivt träningspass för hela kroppen som ökar muskeluthålligheten och förbättrar syreupptagningsförmågan. Efter uppvärmningen tränas de största muskelgrupperna som batteriträning på platsen med timer. I slutet av timmen har vi en kroppsvård del. Ta med en egen matta och en vattenflaska. Parkgympan ordnas i samarbete med LYKKE för kvinnor.

Läs mer


Visst kommer du ihåg: det är strängt förbjudet att öppna porten eller dörren åt andra. LYKKE medlemskap är alltid personligt. Vid felaktig användning utdelar vi en övervakningsavgift på 250 euro. Vårt center har kameraövervakning.


FAKTURERING

Observera att du betalar våra räkningar med rätt referensnummer. I varje räkning finns ett eget referensnummer, som bör vara rätt, så att betalningen går till rätt räkning. Om du använder e-faktura, kommer räkningens information automatiskt rätt.

Ifall räkningen betalas med fel information, är faran att betalningen inte går fram och du får en betalningspåminnelse om fakturan. Amili By Visma sköter om betalningspåminnelserna på LYKKE samt indrivningsservice.

Du minns väl att det är på kundens ansvar att betala påminnelse- och försenings betalningarna ifall räkningen har betalats med fel information eller försenat.


ANVÄNDNING AV BÅDA LYKKE-CENTREN

Är du intresserad av att använda båda LYKKE centren? På den här sidan kan du fylla i dina kontaktuppgifter och skicka formuläret till oss. Vi kontaktar dig senast följande vardag, och du får tillgång till båda LYKKE centren.

Läs mer