AKTUELLT

På den här sidan hittar du motionscentret LYKKEs aktuella nyheter.

KUNDBETJÄNINGEN

Kundbetjäningen i LYKKE motionscenter är öppen under sommaren:
Må - ti 16 - 19
Ons - to 15 - 17

Andra tider enligt överenskommelse.

Obs! Motionscentret är öppet som vanligt, även alla midsommar dagar.


GRUPPTRÄNINGEN

Sommarens gruppträningen är på gång. Vi har live pass hela sommaren med undantag midsommar och vecka 28 (10.-16.7.) Under vecka 28 har kvinnorna i motionscentret LYKKE (gruppträningsmedlemmar) möjligheten att gå på passen i LYKKE för kvinnor centret. Männen har möjligheten att delta i gruppträningspassen utomhus.

Semestrarna orsakar små ändringar, så kolla noggrant LYKKE appen för eventuella ändringar i schemat.

GRUPPTRÄNINGSUTMANING

Testa åtminstone 10 olika pass och delta i lotteriet. Huvudvinsten är övernattning på hotell.

Du får passen till vår gruppträningsutmaningen från receptionen samt från instruktörerna. Samla åtminstone 10 stämplar. Från ett gruppträningspass får du en stämpel. Skriv själv in datumet på utmaningspasset, när du deltog på gruppträningspasset och be instruktörens kvittering. Du deltar genom att lämna in passet i motionscentrets feedback låda senast den 6.8.2023

Vinsterna lottar vi ut av alla som samlat ihop minst 10 stämplar.


GRUPPTRÄNINGSPLAN

På den här sida hittar du LYKKEs gruppträningsplan. Anmäl dig till passen via Liikuntakeskus LYKKE -mobilapplikation. I applikationen hittar du instruktörer och möjliga förändringar.

Läs mer


PARKGYMPA

PARKGYMPA är ett effektivt träningspass för hela kroppen som ökar muskeluthålligheten och förbättrar syreupptagningsförmågan. Efter uppvärmningen tränas de största muskelgrupperna som batteriträning på platsen med timer. I slutet av timmen har vi en kroppsvård del. Ta med en egen matta och en vattenflaska. Parkgympan ordnas i samarbete med LYKKE för kvinnor.

Läs mer


Varför byter vi klädskåpen och låssystemet?

Vi har förnyat skåpen i omklädningsrummen eftersom de gamla låsen har fungerat dåligt och osäkert. Vi har undersökt, funderat och redat upp denna sak under flera år. Vi har försökt hitta ett system som skulle fungera bra i våra förhållanden. I de nya skåpen finns ett ställe för hänglås och alla kunder ska skaffa ett eget lås.

Vårt motionscenter har öppet långa tider och personal finns inte på plats hela tiden. Vi vill absolut inte att det händer mera att skåpen inte öppnas och kunden är ensam på gymmet och får inte sina saker från skåpet.

Till de nya skåpen behöver du ett eget hänglås som du låser skåpet med i fortsättningen. Observera att hänglåset och dess funktion är på kundens egna ansvar. Skaffa ett hänglås som är lättast för dig att använda. Till skåpen passar både kod och nyckellås.


KURSER SOM PÅBÖRJAS SNART

Motionscenter LYKKE erbjuder mångsidigt med olika slags smågrupps träningar till varje motionerare. Bekanta dig med vårt utbud, välj det som passar dig och anmäl dig.

Läs mer


FIRSTBEAT LIFE - ANALYS AV DITT VÄLBEFINNANDE

Firstbeat Life™ tjänsten stöder din egen hälsa och välbefinnande. Firstbeat Life är varje användares personliga hälso - och välbefinnandetjänst som hjälper dig att hantera stress och återhämtning.

Firstbeat Life hjälper dig att få bättre sömn; du förstår bättre sömnens inflytande faktorer och lär dig hur du kan förbättra återhämtningen under sömnen. Du kan identifiera faktorer som skapar stress och belastningar i din vardag. Du får reda på i fall du får tillräckligt med återhämtning. Du får reda på i fall du får tillräckligt med fysisk aktivitet per dag och du kommer att lära dig att röra dig på i en lämplig nivå i förhållande till din egen konditionsnivå.


Firstbeat analys av ditt välbefinnande

Firstbeat Life ™ tjänsten stöder din egen hälsa och välbefinnande. Firstbeat Life är varje användares personliga hälso - och välbefinnande tjänst som hjälper dig att hantera stress och återhämtning.

Läs mer


BARNEN I LYKKE

Observera att andra tider förutom FÖRÄLDER-BARN videotimmen är det förbjudet att ta barnen med till gymmet. Övriga tider får barnen inte vara med och träna eller t.ex. vänta i aulan medans föräldern tränar.

Även att släppa in andra personer till motionscentret med sin egen applikation är strikt förbjudet. Vi tillämpar vid felanvändning en ersättning på 250€.


LYKKE INDIVIDUELL COACHNING

All LYKKE individuell coachning inkluderar ett individuellt, målinriktat träningsprogram och en träningskalender. LYKKE individuella coachningspass varar 45 minuter. Coachen hjälper dig att välja rätt typ av coachningspaket.


INTENSIV COACHNING

En bra grund för bestående förändringar skapar vi genom träffar med en coach varje vecka. Träffar varje vecka skapar också en grund för att förbättra prestations förmågan och för att öka styrkan.

I intensiva coachingen får du en träningskalender och träningsprogram som får dig att nå dina mål. Du får applikationen Sportplanner till användning, där du ser ditt träningsprogram och där du kan ha kontakt med din coach.

⭐ 4 möten/mån

⭐ 280€/mån


RUTIN COACHNING

Att skapa rutiner tar tid och kräver upprepningar. Coachen går vid din sida i olika skeden i din resa. Du träffar din träningscoach 2 gånger i månaden. Du får applikationen Sportyplanner till din användning, där du kan se ditt träningsprogram och där du kan ha kontakt med din coach varje vecka.

⭐ 2 möten/mån

⭐ 160€/mån

⭐ Min 3 månader


LYKKE INDIVIDUELL COACHNING

All LYKKE individuell coachning inkluderar ett individuellt, målinriktat träningsprogram och en träningskalender. LYKKE individuella coachningspass varar 45 minuter. Coachen hjälper dig att välja rätt typ av coachningspaket.

Läs mer


NEUROSONIC - Tidsbokning nu i webshopen

Neurosonic – avslappningsapparater producerar en lågfrekvent vibration som lugnar det autonoma nervsystemet. Vibrationen tar dig in i ett meditativt tillstånd, där stress lindras, återhämtningen förbättras och sömnens hälsosamma effekter förstärks.

Läs mer