Firstbeat analys av ditt välbefinnande | Liikuntakeskus LYKKE

Firstbeat analys av ditt välbefinnande

Firstbeat Life ™ tjänsten stöder din egen hälsa och välbefinnande. Firstbeat Life är varje användares personliga hälso - och välbefinnande tjänst som hjälper dig att hantera stress och återhämtning.

Firstbeat Life hjälper dig att få bättre sömn. Du förstår bättre sömnens inflytande faktorer och lär dig hur du kan förbättra återhämtningen under sömnen. Du kan identifiera faktorer som skapar stress och belastningar i din vardag. Du får reda på i fall du får tillräckligt med återhämtning. Du får reda på i fall du får tillräckligt med fysisk aktivitet per dag och du kommer att lära dig att röra dig på i en lämplig nivå i förhållande till din egen konditionsnivå. Med hjälp av konditionsnivå mätning kan du följa med utvecklingen av din uthållighetskondition. Motionstillståndsfunktionen uppskattar enkelt din maximala syreupptagningsförmåga baserad på en 30 min rask promenad.

Välbefinnande analysen görs otroligt noggrant med hjälp av Firtsbeat Lifes mätningsteknologi. Teknologin erbjuder ett objektivt och noggrant fysiologiskt data med hjälp av en mätning som görs 2–5 dagars tid.

Firstbeat Bodyguard 3 sensor och EKG-elektroder ger korrekt information om din pulsvariabilitet. Med hjälp av mätningsaparaten och mobilapplikationen kan du göra bättre val i din vardag.


Från den enskilda databasen kan vi analysera fysiologiska reaktioner pålitligt och ge personliga rekommendationer som stöder en hälsosam livsstil. Under mätningen kan du följa med i realtid din kropps reaktioner. I slutet av mätningen får du en fördjupad analys och en noggrann sammanfattning av ditt kroppstillstånd under mätperioden. Efter mätperioden kommer en firstbeat-expert att gå igenom rapporten med dig och ge rekommendationer som hjälper dig att främja hälsa och återhämtning samt förbättra ditt fysiska tillstånd.

LYKKE COACHAR

LYKKE – coacharna är utbildade proffs som hjälper dig att uppnå dina mål, alltid med hänsyn till din startnivå. LYKKE – coachningen inleds alltid med en konsultation med coachen. bekanta dig med LYKKE coachar.

Läs mer


LYKKE INDIVIDUELL COACHNING

All LYKKE individuell coachning inkluderar ett individuellt, målinriktat träningsprogram och en träningskalender. LYKKE individuella coachningspass varar 45 minuter. Coachen hjälper dig att välja rätt typ av coachningspaket.

Läs mer