AVANCERAD | Liikuntakeskus LYKKE

AVANCERAD - ​​​​​​​Du kan!

"Jag har avancerad erfarenhet av fysisk aktivitet och tränar målmedvetet. Min träning är resultatinriktad och jag följer min utveckling. Jag vill utmana och övervinna mig själv."

På den här sidan hittar du LYKKEs rekommendationer för avancerad motionerare.

GYM


LYKKE GYM

LYKKE gym har ett omfattande urval av utrustning och redskap för mångsidig träning.

Läs mer

LYKKE HÄVSTÅNGSMASKINER OCH HANTLAR

LYKKE gym har ett brett utbud av hävstångsmaskiner, tvärstänger och hantlar.

Läs mer

LYKKE FUNKTIONELL TRÄNING

I det funktionella utrymmet finns all nödvändig utrustning för tyngdlyftning och intensiv träning. Du kan utmana dig själv, till exempel konstgräsbanan för slädpress, med gymnastikringar och kettlebells.

Läs mer


GRUPPTRÄNING


BODYATTACK

LesMills – konceptpass som utvecklar aerob kondition, uthållighet och explosivitet. Högpuls-, atletisk övning. Passet innehåller t.ex. massor av hopp, löpning, knäböj, armhävningar. Under passet ger dig coachen olika rörelsealternativ. Garanterat svettigt och effektivt!

Läs mer

INOMHUSCYKLING (SISÄPYÖRÄILY)

Ett effektivt inomhuscykelpass som utvecklar syreupptagningsförmågan och den aeroba konditionen. Under passet visar coachen hur du själv kan justera träningens effekt med hjälp av cykelns motstånd. Vid behov erbjuder coachen innan passet börjar handledning för cykelns justeringar. Passet erbjuds som lätt, medelsvårt och utmanande.

Läs mer

INTERVALL

Ett fartfyllt och varierat pass med alternerande stegövningar och muskelträning. Under INTERVALL- passet utförs övningarna med hjälp av kroppsvikten och mindre tilläggsvikter. Stegdelarna innehåller koreografi. Ett roligt och svettigt pass!

Läs mer

KROPPSVÅRD (KEHONHUOLTO)

Ett återhämtande pass som innehåller aktiva rörlighetsrörelser och stretching. Övningen ökar rörligheten och förhindrar förslitningsskador. Passet erbjuder möjligheten att utföra alla rörelser i ens egen takt. Lämpar sig för alla och ingår i allas träningskalender.

Läs mer

UTMANANDE

LYKKE gruppträningspass som märkts UTMANANDE, lämpar sig för personer som har erfarenhet av gruppträning. Vid effektiv träning kan du utmana dig själv ordentligt.

Läs mer

Les Mills-KONCEPTPASS

Innehållet i Les Mills gruppträningspassen följer det internationella Les Mills-konceptet. Passens innehåll ändras var tredje månad, samtidigt som för Les Mills-pass runt om i världen.

Läs mer


COACHNINGTJÄNSTER


STYRKA PÅ RÄTT SÄTT

Vill du bli mer vältränad och utveckla din styrkenivå? Vill du få resultat med hjälp av regelbunden träning? STYRKA PÅ RÄTT SÄTT – coachningen lämpar sig för dig som redan känner till styrketräning. Med hjälp av en coach diversifierar du din träning och uppnår resultat.

Läs mer

KOST

Saknar du måltidsrytm? Har du konstanta viktförändringar? Har återhämtningen eller utvecklingen avtagit? KOST-coachningen ger dig nycklarna till en hälsosammare kost som passar just dig.

Läs mer


ARTIKEL


ATT BLI STARK UNDER EN PANDEMI

Under rådande omständigheter kan det kanske kännas att i takt med att Covid-19 sprider sig genom samhället så sprids träningsdagarna ut i samma takt mer och mer. Känslan av att allt det hårda jobb som man knegat fram under sommaren sakta men säkert börjar rinna ut i sanden.

​​​​​​​Dock behöver träningen inte lida på grund av att träningsdagarna blir färre och färre! Tvärtom kan detta vara ett perfekt tillfället att se över sin träning och fundera över om det finns något man kan ändra vad gäller träningsrutin, upplägg och ingrodda vanor.

Läs mer

BIFF PÅ RÅRIVET

Smakliga biffar av rårivet passar perfekt under skördetider. Använd som tillbehör till huvudrätten eller som sådana, t.ex. tillsammans med gräddfilssås.

Läs mer


KÖP NUMOTIONERARETYP

Hurdan motionerare är du? Håller du på att börja med träningen eller är motionen redan en del av din vardag? Motionerar du aktivt eller kanske även resultatinriktad? Eller kräver din livssituation för tillfället fysisk aktivitet med låg effekt?

Läs mer