LYKKE PERSONAL


KATI

​​​​​​​Entreprenör
LYKKE Styrelse
LYKKE Gruppträningsinstruktör

En entreprenör som brinner för motionsbranschen och älskar sitt jobb.

Det viktigaste för mig i mitt jobb är personalens och klienternas trivsel. Jag älskar att röra mig i naturen och umgås med min familj. Djuren ligger nära mitt hjärta och ibland ägnar jag mig också åt rida i naturen.

"Varje dag är ett tillfälle att lära sig nytt!"

kati.rapo@liikuntakeskuslykke.fi


ANNA

​​​​​​​Entreprenör
LYKKE Styrelse
LYKKE Coach
LYKKE Gruppträningsinstruktör

En träningsälskande entreprenör som vill att så många människor som möjligt ska få uppleva det välbefinnande som träningen ger. Redan i ung ålder drömde jag om att arbeta med träning och av en slump fick jag möjligheten till det. Jag har alltså tur eftersom jag får jobba med mitt drömyrke. På fritiden tillbringar jag gärna tid med min familj och jag gillar att läsa, jag har ofta en bra bok på hälft.
​​​​​​​
"Tro på dig själv och dina drömmar!"

anna.nareaho@liikuntakeskuslykke.fi


SANNIS

​​​​​​​LYKKE Gruppträningsansvarig
LYKKE Sociala medier-ansvarig
LYKKE Kundbetjänare

Mamma till två döttrar, brinner för gruppträning.

Jag är en gruppträningscoach med lång erfarenhet och har inlett min coachningkarriär redan på 90-talet. Kombinationen av musik och rörelse och det resulterande välbefinnandet hör till de bästa sakerna i livet. På fritiden tillbringar jag tid med min familj, vistas utomhus och hittas
också på gymmet.

"Gör mot andra som du själv vill bli behandlad."

sanna-maija.alamikkula@liikuntakeskuslykke.fi


ELLU

​​​​​​​LYKKE Gruppträningsinstruktör
LYKKE Kundbetjänare

Restonom, som har lämnat restaurangbranschen för motionsbranschen.

Jag har varit involverad i motionscentret på Kvarngatan från första början, först som klient, sedan som anställd. Du träffar mig i kundtjänsten och på jymporna. Mitt hjärta brinner för Les Mills-passen och att röra på sig tillsammans. På fritiden gör jag hantverk.

​​​​​​​"All rörelse är bra."
​​​​​​​
elina.kniivila@liikuntakeskuslykke.fi


TIINA

​​​​​​​LYKKE Coach
LYKKE Gruppträningsinstruktör

Mamma till en pojke, gillar hårda träningspass, men också att koppla av. Jag vill erbjuda mina klienter välmående och bättre ork i vardagen. Jag coachar på ett hurtigt men också empatiskt och förstående sätt. I gruppcoachningen leder jag alla typer av pass.

​​​​​​​"Du har bara en kropp, så behandla den med kärlek och tacksamhet."

tiina.koskela@liikuntakeskuslykke.fi


NOORA​​​​​​​

​​​​​​​LYKKE Gruppträningsinstruktör

En gruppträningsexpert som älskar naturen och camping.

Jympa och jympakompisarna hör till de bästa sakerna i mitt liv. Inget ger samma kicks från vecka till vecka och år efter år, som ett bra träningspass i en bra grupp. Jag har bakom mig ett tiotal år som coach. Det bästa sättet att koppla av är på en joggingtur medan jag lyssnar på en ljudbok.​​​​​​​

"Den bästa träningen är den du gillar!"


HEIDI

​​​​​​​LYKKE Gruppträningsinstruktör

Inomhuscyklingscoach sedan 2014. Det bästa med inomhuscykling är att effektiviteten i träningen lätt kan justeras för att passa dig och personer som tränar på olika nivåer kan träna på samma pass. På min fritid gillar jag också att träna på gymmet och hemma fylls min tid av en liten pojke vid namnet Max.
​​​​​​​
"Det är roligare att göra saker tillsammans."


KATRIINA

​​​​​​​LYKKE Gruppträningsinstruktör

Gruppträning sedan 1974.

Filmer och liv. Mat och poesi. Golden Retrievers och guld. 46 år höger och vänster. Dansar genom livet. Effektivt, tryggt och med känsla.

​​​​​​​"En överenskommelse är en överenskommelse."


CHRISTOFFER

​​​​​​​LYKKE Coach
​​​​​​​LYKKE Gruppträningsinstruktör

En sjungande styrkelyftare från Korsnäs.

Med mig som gruppinstruktör får du en person som endast kräver en sak; att du gör ditt bästa. Mina timmar är tuffa, svettiga och lärorika. Min coaching-stil är strikt men hänsynsfull. Kom med och testa dina gränser.

​​​​​​​"E foår bränn"

​​​​​​​christoffer.bergman@liikuntakeskuslykke.fi


EEVA

​​​​​​​LYKKE Coach
​​​​​​​LYKKE Kundbetjänare

Mamma i en familj med en aktiv vardag, älskar styrketräning och att utmana sig själv. Det bästa med mitt jobb är kombinationen av kundservice och en fysisk hobby. På fritiden, förutom att träna, bakar jag, joggar, lyssnar på metallmusik och umgås med min familj.
​​​​​​​
"Styrka är en tillgång!"

eeva.isomaki@liikuntakeskuslykke.fi


SUSANNA​​​​​​​

LYKKE Gruppträningsinstruktör​​​​​​​

Fartfylld sportig trebarnsmamma.

Jag älskar sport med fart, styrka och omväxling. Jag älskar att leda grupper där det händer mycket och effektivt. Du hittar mig hellre svettandes med kunder än att stretcha. Jag slappnar av med mina egna inredningstankar och jag drömmer om att flytta utomlands.

“När du skiner behöver andra solglasögon.”


CECILIA

LYKKE Yogalärare
LYKKE Gruppträningsinstruktör


​​​​​​​Glädje är att få röra på sin kropp, leka och utmanas.

I Indien studerade jag till Hatha Yogalärare. Efter det har jag studerat och dragit yin yoga, senioryoga, sagoyoga och airyoga. Har alltid varit intresserad av ett helhetstänk dvs. hur även tankar och känslor påverkar hur vi mår. Älskar att vara ute i skogen på lediga dagar.

"Spread the light, be the light"


Bild på kommande.

MINNA

LYKKE Gruppträningsinstruktör

​​​​​​​En mångsidig motionerare som gjorde sin hobby till ett yrke.

Jag är en medryckande, glad, positiv, fartfylld och uppmuntrande person. Jag har motionerat hela mitt liv och vill dela med mig till andra min erfarenhet av hur positivt träning kan påverka kroppen och sinnet. Min fritid tillbringar jag med min familj. Jag slappnar av genom att läsa böcker och satsar på återhämtning efter vardagens alla utmaningar.

“Du styr livet med dina egna händer. Kör på!”


Bild på kommande.

TIIA

LYKKE Gruppträningsinstruktör

Mångsysslare som jobbar med marknadsföring.

I gruppträningen blandas flera av mina favoritsaker. Bra musik, träning och sällskap. Träning är i bästa fall roligt, vädrar sinnet och sätter saker och ting i rätt perspektiv. Det behövs när man arbetar med en avhandling och emellanåt i livet i största allmänhet. På min fritid tillbringar jag tiden ute med min hund och med min häst hobby.

“Allt som är värt att göras, lönar det sig att göra ordentligt.”


Bild på kommande.

TUULI

LYKKE Gruppträningsinstruktör

Andra årets studerande inom marknadsföring och idrottsrådgivare, som gillar att prata.

Jag började själv gå på gruppträning 2014 och sedan dess har jag drömt om att själv få dra ledda pass. Här är jag nu och börjat dra ledda pass vid LYKKE. För tillfället drar jag lår-rumpa-mage samt bröst-rygg-armar pass. Det bästa med gruppträning är att man kan göra den tillsammans. Jag älskar att vara utomhus och på fritiden umgås jag mycket med mina vänner och familj.

“Aldrig har det någonsin harmat mig, att jag tog mig iväg på träning.”


Bild på kommande.

MIIA

LYKKE Gruppträningsinstruktör

​​​​​​​Företagare som lever för känslan i musiken och älskar att dansa.

Dans är en av de viktigaste sakerna i mitt liv. Det ger mig glädje, ett leende på läpparna och energi. Dans ger mig utlopp för stress, boostar mitt välmående och får sinnet och kroppen att slappna av. Genom dansen förbättras min kondition. Jag har studerat dans hela mitt liv och har under årtionden samlat på mig erfarenhet av många olika dansstilar. För tillfället är Zumba nummer ett och jag väntar alltid ivrigt på att få åka till jobbet och festa loss med våra underbara kunder. Det är kanske svårt att tro att jag arbetar inom ekonomiförvaltning på dagarna.

”Life is better when you DANCE, If you stumble, make it part of your dance routine”


Bild på kommande.

ANNA S.

LYKKE Gruppträningsinstruktör

​​​​​​​Före detta kontorsarbetare som bytt träning till sitt yrke.

Motion har alltid varit en kär hobby för mig och jag har bytt kontorsarbetet mot arbete inom motion. Med hjälp av Pilates och annan lämplig träning har jag blivit av med smärtan i ryggen och andra problem i kroppen. Jag önskar även att deltagarna på mina pass skulle få hjälp med eventuella problem. På fritiden rör jag mig gärna i naturen och slappnar av på soffan.

"Rörelse är medicin."