PAPPA OCH SON - SMÅGRUPPCOACHING BÖRJAR | Liikuntakeskus LYKKE

PAPPA OCH SON - smågruppcoachning börjar

Gemensamma aktiviteter med egen son? PAPPA OCH SON -smågruppcoachning är ett unik tillfälle får gemensam aktivitet, där både konditionen och styrkenivåerna förbättras. I smågrupp utförs mångsidiga styrketräningsövningar med fria vikter. Förutom muskelstyrka tränas också uthållighet och syreupptagningsförmåga. Kursens språk är finska.

När var det senast du och din son hade en gemensam hobby. På den här kurssen får ni båda lära er något nytt och få kvalitetstid tillsammans. Under kursen kommer ni att lära er tekniken för stora grundrörelser genom cirkelträning.


Under kursen kommer ni att få tillgång till SportyPlanner-appen, där ni hittar ert träningsprogram under kursen. Med appen kan ni hålla koll på era träningspass och kommunicera med tränaren veckovis.


PAPPA OCH SON -smågruppscoachning ingår 8 möten, som varar ca 60 minuter.

Smågrupps storlek max 10 pers. Barnet som deltar i kursen ska vara 12-16 år gammalt.
- Smågruppscoachning startar 9.5.
- Coachnings längd 8 veckor
(9.5., 16.5., 23.5., 30.5., 6.6., 13.6., 20.6. ja 27.6.)
- Mötena torsdagarna kl 16-17
- Tränare Jenni Törmä
- Priset LYKKE medlem 100 €/kk/2pers. (totalt. 200 €)
- Priset utan medlemskap 120 €/kk/2pers. (totalt. 240 €)
Jag önskar er varmt välkomna till PAPPA OCH SON -smågrupp!

-Jenni
Fråga mer:
jenni.torma@liikuntakeskuslykke.fi


  • Anmäl dig genom att betala kursavgiften i nätbutiken.
  • Kursen kan också betalas med motionsförmån. Anmäl dig genom att skicka epost jenni.torma@liikuntakeskuslykke.fi



KURSER SOM PÅBÖRJAS SNART

Motionscenter LYKKE erbjuder mångsidigt med olika slags smågrupps träningar till varje motionerare. Bekanta dig med vårt utbud, välj det som passar dig och anmäl dig.

Läs mer


LYKKE SMÅGRUPPSCOACHNING

LYKKE – smågruppscoachning utförs i små grupper på 4–12 personer. Träning i en liten grupp är roligt och effektivt. I gemensamma träningar leder coachens stöd och lagandan till bättre resultat. LYKKE coachning i små grupper inkluderar fyra möten per månad. Mötets längd är 45-60 minuter.

Läs mer


LYKKE coach JENNI TÖRMÄ

Som tränare är jag målmedveten och stöttande. Jag ser till alla mina kunder som individ och ser efter att alla utmanar sig i ägnad gränser och får känslor av framgång med det. I mina coachingar föredrar jag fria vikter och stora rörelser, varvid kroppskontroll och styrka utvecklar övergripande och kunden för den bästa möjliga nyttan av träningen.

Läs mer