PASSBESKRIVNINGAR

På den här sidan finns beskrivningar av LYKKE gruppträningspass. ​​​​​​​

Klicka på passets namn för mer information.

Längst ner på sidan finns en länk till LYKKE videopass och LesMills-konceptets urval av videopass.

Be oss om mer information om du undrar över något angående gruppträningspassen.

vaasa@liikuntakeskuslykke.fi


BODYATTACK

LesMills – konceptpass som utvecklar aerob kondition, uthållighet och explosivitet. Högpuls-, atletisk övning. Passet innehåller t.ex. massor av hopp, löpning, knäböj, armhävningar. Under passet ger dig coachen olika rörelsealternativ. Garanterat svettigt och effektivt!

Läs mer

BODYPUMP

LesMills – konceptpass som utvecklar muskeluthållighet. Under passet tränas kroppens största muskelgrupper med hjälp av en skivstång och tilläggsvikter. Ingen koreografi.

Läs mer

BODYSTEP

LesMills - konceptpass som utvecklar koordination, syreupptag och uthållighet. Det roliga koreografiska passet utförs med hjälp av ett stegbräde; vi höjer pulsen, gör muskelträningsövningar och jobbar fram lite svett.

Läs mer


BRÖST-RYGG-ARMAR (RINTA-SELKÄ-KÄDET)

Passet fokuserar på att forma överkroppens muskler; bröst, rygg, axlar och armar. Passet inleds med uppvärmning som inkluderar några stegövningar. Under arbetsdelen används din egen kroppsvikt och lätta tilläggsvikter som motstånd. Passet avslutas med stretching.

Läs mer

CIRKELTRÄNING - (KIERTOHARJOITTELU)

Mångsidig cirkulär träning med hjälp av gymutrustning och/eller mindre redskap. Under passet tränar du under ledning av en coach i din egen takt med timer. Cirkulär träning förbättrar muskelstyrkan och syreupptagningsförmågan. Värm upp innan passet börjar.

Läs mer

DANS (TANSSI)

Ett roligt och svettigt danspass där varje låt innehåller sin egen koreografi.

Läs mer


HIITTI

Cirkulär- eller batteriövning i hårt tempo med hjälp av den egna kroppens motstånd och tilläggsvikter. Under passet tränar du i din egen takt med timer. Övningen förbättrar muskelstyrkan och syreupptagningsförmågan. Lämpligt för vältränade personer.

Läs mer

INOMHUSCYKLING (SISÄPYÖRÄILY)

Ett effektivt inomhuscykelpass som utvecklar syreupptagningsförmågan och den aeroba konditionen. Under passet visar coachen hur du själv kan justera träningens effekt med hjälp av cykelns motstånd. Vid behov erbjuder coachen innan passet börjar handledning för cykelns justeringar. Passet erbjuds som lätt, medelsvårt och utmanande.

Läs mer

INTERVALL

Ett fartfyllt och varierat pass med alternerande stegövningar och muskelträning. Under INTERVALL- passet utförs övningarna med hjälp av kroppsvikten och mindre tilläggsvikter. Stegdelarna innehåller koreografi. Ett roligt och svettigt pass!

Läs mer

KAMPPAILU

En fartfylld konditionsklass med olika rörelser inspirerade av kampsport. Du övar på att slå, sparka och hoppa. Det finns kraftfulla rörelser som ökar även muskelkondition i bålen och underkroppen. Du tränar endast dig själv som redskap. Passet med gott humör och mycket svett.

Läs mer


KROPPSVÅRD (KEHONHUOLTO)

Ett återhämtande pass som innehåller aktiva rörlighetsrörelser och stretching. Övningen ökar rörligheten och förhindrar förslitningsskador. Passet erbjuder möjligheten att utföra alla rörelser i ens egen takt. Lämpar sig för alla och ingår i allas träningskalender.

Läs mer

GULDKLUBBEN

Mångsidigt träningspass för personer som är 60+ med varierande innehåll och som hjälper till att behålla och förbättra den allmänna fysiska hälsan. Träningspasset ger energi och hjälper dig att orka i vardagen. Innehållet i passet är utformat med tanke på äldre människors behov. Övningarna bidrar till att upprätthålla funktionsförmågan.

Läs mer

AIRYOGA (ILMAJOOGA)

En kombination av yoga och kroppskontrollövningar. De flesta rörelserna utförs med hjälp av ett stort tygstycke. Övningen hjälper dig koppla av, ökar rörligheten och utvecklar kroppskontrollen. Avslappning i början och slutet av passet.

Läs mer

LÅR-RUMPA-MAGE (REISI-PAKARA-VATSA)

Passet fokuserar på att forma musklerna i bålen och underkroppen; mage, rumpa och lår. Passet inleds med uppvärmning som inkluderar några stegövningar. Under arbetsdelen används din egen kroppsvikt och lätta tilläggsvikter som motstånd. Passet avslutas med stretching. Passet erbjuds både som lätt och medelsvårt.

Läs mer

MAGE-RYGG (VATSA-SELKÄ)

Mage-rygg-passet förbättrar hållningen och stärker bålstyrkan. Efter en kort uppvärmning tränas bålens muskler effektivt. Ingen koreografi.

Läs mer

PILATES

Ett lugnt pass som särskilt stärker bålstyrkan och djupt liggande muskler. Pilates ökar rörligheten och förbättrar hållningen och kroppskontrollen. Övningarna görs i takt med din egen andning, så att du kan lära dig att koncentrera dig, koppla av och utföra rörelserna medan du lyssnar på din egen kropp.

Läs mer

POWER (TEHO)

Effektivt, holistiskt träningspass för hela kroppen som ökar muskeluthålligheten och förbättrar syreupptagningsförmågan. Efter uppvärmningen tränas de största muskelgrupperna som batteri- eller cirkulärträning på platsen med timer. Träningsdelen innehåller rörelser med både kroppsvikt och tilläggsvikter. Passet avslutas med kroppsvårdsträning som inkluderar aktiva rörlighetsövningar och stretching. Passet innehåller inga stegövningar.

Läs mer

TONING (KIINTEYTYS)

Mångsidig träning som stärker hela kroppen och använder din egen kroppsvikt och lätta tilläggsvikter som motstånd. Passet inleds med uppvärmning som inkluderar några stegövningar. Efter uppvärmningen följer mångsidig träning av hela kroppens muskler. Passet avslutas med stretching.

Läs mer


TRX

Effektivt träningspass för hela kroppen som ökar muskelmotståndet och kroppskontrollen. Under passet används TRX motståndsband. Efter uppvärmningen tränas de största muskelgrupperna. Passet avslutas med streching.
Passet innehåller inga stegövningar.

Läs mer

YOGA (JOOGA)

Ett milt och lugnt träningspass i Värmestudion som ökar rörligheten, kroppsskontrollen och styrka. Passet kombinerar olika typer av yoga, bestående av enkla andnings- och rörelseövningar, stretching och avslappning. Under passet lär man sig koncentration och avslappning.

Läs mer


LYKKE VIDEOPASS

LYKKE videopasset är ett videostyrt gruppövningspass som du själv kan starta från salens pekskärm vid en för dig passande tidpunkt.

Läs mer

Les Mills-KONCEPTPASS

Innehållet i Les Mills gruppträningspassen följer det internationella Les Mills-konceptet. Passens innehåll ändras var tredje månad, samtidigt som för Les Mills-pass runt om i världen.

Läs mer


EVENEMANGSKALENDER

På den här sidan finns LYKKEs kommande gruppträningspass och evenemang. Välkommen med!

Läs mer