LYKKE RYHMÄLIIKUNTA

Ryhmäliikuntavalikoimasta löydät tuntivaihtoehtoja helposta haastavaan sekä palauttavasta kehittävään. LYKKE-ryhmäliikuntaan voit osallistua milloin vain. Tunnit eivät ole kurssimuotoisia.​​​​​​

LYKKE-ryhmäliikunnasta löydät LYKKEn omien ohjaajien suunnittelemia tunteja, sekä LesMills-konseptitunteja. LYKKE-ryhmäliikuntatunnit on suunniteltu vastaamaan erilaisten liikkujien tarpeita sekä tavoitteita. Tuntien sisällöissä näkyy ammattitaitoisten ohjaajien oma ote. LesMills-tuntien sisältö taas seuraa kansainvälistä LesMills-konseptia ja tuntien sisältö tulee lisenssikoulutuksen käyneille ohjaajille valmiina kolmen kuukauden välein.

Ryhmäliikuntatunnit ovat jaoteltu neljään eri kategoriaan tunnin sisällön mukaisesti


VOIMA

VOIMA-tunnit koostuvat erilaisista lihaskestävyyttä lisäävistä lihaskuntoharjoituksista. Voima-tunnin tunnistat käsipaino-symbolista.

Lue lisää

SYKE

SYKE-tunnit ovat mukaansatempaavia sekä vauhdikkaita hapenkuljetuselimistön kuntoa parantavia harjoituksia. SYKE-tunnin tunnistat sydän-symbolista.

Lue lisää

FIILIS

FIILIS-tunneilla pääosassa on hauskanpito, hiki ja hyvä tunnelma. FIILIS-tunnin tunnistat lenkkari-symbolista.

Lue lisää

PALAUDU

PALAUDU-tunnit ovat rauhallisempia, jokaisen harjoituskalenteriin kuuluvia tunteja. Harjoitukset lisäävät liikkuvuutta ja kehonhallintaa sekä auttavat palautumaan. PALAUDU-tunnin tunnistat kukka-symbolista.

Lue lisää


"LYKKEssä on huippuohjaajia, jotka tekevät töitä koko sydämestään."


Ryhmäliikuntatunnin tason tunnistat värikoodista.​​​​​​​

HELPPO
​​​​​​​
vaaleanvihreä

KESKITASO
tummanvihreä

HAASTAVA
oranssi


TAPAHTUMAKALENTERI

Tältä sivulta löydät LYKKEn tulevat ryhmäliikuntatunnit sekä tapahtumat. Tervetuloa mukaan!

Lue lisää

TUNTIKUVAUKSET

Tältä sivulta löydät kuvaukset LYKKE ryhmäliikuntatunneista.

Lue lisää


"Ruusut Liikuntakeskus LYKKElle, josta löytyy kaupungin parhaat ohjaajat!"


LYKKE STRIIMIT


Striimattu tunti on keskuksella normaalisti järjestettävä ohjattu ryhmäliikuntatunti, jonka voit treenata kotona jos et pääse osallistumaan paikan päällä.
​​​​​​​
Striimejä pääset katselemaan verkkosivujen "lykkeläinen" - osiossa, kun LYKKE ryhmäliikuntaan oikeuttava asiakkuutesi on voimassa.

Lykkeläinen-sivulle tästä!


LYKKE VIDEOTUNNIT


LYKKE videotunti on video-ohjattu ryhmäliikuntatunti, jonka voit treenata keskuksella tai kotona oman aikataulusi mukaisesti. LYKKE videotuntien pituus on n. 30 minuuttia. Päivitämme videotunti-valikoimaa säännöllisesti.

Videotunteja pääset näkemään verkkosivujen "lykkeläinen" - osiossa, kun LYKKE ryhmäliikuntaan oikeuttava asiakkuutesi on voimassa.

Lykkeläinen-sivulle tästä!