FIILIS

FIILIS-tunneilla pääosassa on hauskanpito, hiki ja hyvä tunnelma. FIILIS-tunnin tunnistat lenkkari-symbolista.Kaksi naista LYKKEn tanssi-ryhmäliikuntatunnilla

TANSSI

Hieman haastavampi, koreografisempi tanssitunti, jossa opetellaan Salsan, Bachatan ja Reggaetonin perusaskelia. Tunti sisältää myös helpompia koreografioita energian ja vauhdin ylläpitämiseksi.
​​​​​​​

Lue lisää

ZUMBA

Hauska ja hikinen tanssitunti, jossa jokainen kappale sisältää oman koreografian. Latinalaiset ja kansainväliset rytmit tempaavat mukaansa ja tunnilla tärkeintä onkin hyvä fiilis ja hauskanpito. Sanallinen ohjaus on vähäisempää.

Lue lisää


VIDEOTUNTI TANSSI
Hauska, hikinen video-ohjattu tanssitunti, jossa jokainen kappale sisältää oman koreografian. Latinalaiset ja kansainväliset rytmit tempaavat mukaansa ja tunnilla tärkeintä onkin hyvä fiilis ja hauskanpito. Sanallinen ohjaus on vähäisempää.
- Keskitaso

SH'BAM Virtual
LesMills-konseptin videotunti, jossa tanssitaan, pidetään hauskaa ja haetaan hikeä pintaan. Tunnilla jokainen kappale sisältää oman koreografiansa ja eri tyyliset tanssit saavat sykkeen ylös.
- Keskitaso


Kaksi naista ryhmäliikuntatunnilla

SYKE

SYKE-tunnit ovat mukaansatempaavia sekä vauhdikkaita hapenkuljetuselimistön kuntoa parantavia harjoituksia. SYKE-tunnin tunnistat sydän-symbolista.

Lue lisää