AJANKOHTAISTA

Tältä sivulta löydät Liikuntakeskus LYKKEn ajankohtaisimpia uutisia.

ALKAVAT KURSSIT

Liikuntakeskus LYKKEssä on tarjolla mukava kattaus erilaisia kursseja ja pienryhmävalmennuksia jokaisen liikkujan tarpeisiin. Tutustu valikoimaamme, valitse omasi ja ilmoittaudu mukaan. Tältä sivulta löydät pian alkavat kurssit.

Lue lisää


UUDET PUKUKAAPIT


Olemme uusineet pukukaapit molemmissa pukuhuoneissa. Vanhat pukukaapit ovat toimineet viime aikoina jo epävarmasti ja tästä syystä vaihto on pakollinen. Uusissa kaapeissa tulee olemaan paikka riippulukolle. Olemme tutkineet, pohtineet ja selvittäneet asiaa useamman vuoden ajan sekä teoriassa, että käytännössä ja tämä vaihtoehto on meidän keskuksemme käyttötarpeet ja kustannussyyt huomioiden tarjolla olevista paras.

Keskuksemme on avoinna paljon aikoina, jolloin asiakaspalvelu ei ole paikalla emmekä missään tapauksessa halua, että kaapit lukittuvat virheellisesti kiinni asiakkaiden tavaroiden ollessa sisällä, kuten viime aikoina on sattunut.

Uutta kaappia varten tarvitset oman riippulukon, jolla lukitset kaapin jatkossa. Lukon sangan tulee olla halkaisijaltaan 5-7mm. Olemme tilanneet lisää lukkoja myyntiin myös asiakaspalveluun. Lukon hinta on 10€.


KESKUSTEN YHTEISKÄYTTÖ

LYKKE-keskusten yhteiskäyttöoikeuden hinta uusiin asiakkuuksiin muuttuu. 1.4.2023 alkaen ostettuihin yhteiskäyttöasiakkuuksiin sovelletaan uutta hintaa. 31.3.2023 saakka voit vielä "upgreidata" Myllykadun asiakkuutesi kattamaan myös Kivihaan palvelut yhteishintaan 60€/kk (kuntosali + ryhmäliikunta) tai 50€/kk (kuntosali).

Uudet yhteiskäyttöasiakkuudet alk. 1.4.2023:

  • Kuntosali + ryhmäliikunta molemmat keskukset 75€/kk

  • Kuntosali molemmat keskukset 65€/kk


Huom! Jos yhteiskäyttöasiakkuutesi on voimassa, pysyy hintasi ennallaan.


LAPSET LYKKESSÄ

Huomioithan, että lapsen tuominen keskukseen on kiellettyä muulloin, kuin VANHEMPI-LAPSI-videotunnin aikana. Muina aikoina lapsi ei voi olla mukana treenissä tai esim. odottaa aulassa vanhemman treenin aikana.

Myös muiden henkilöiden päästäminen keskukseen sisään omalla applikaatiolla on ehdottomasti kiellettyä. Väärinkäytöksissä sovellamme 250€ tarkistusmaksua.


LYKKE YKSILÖVALMENNUS

Kaikki LYKKE-yksilövalmennukset sisältävät yksilöllisen, tavoitteiden mukaisen harjoitusohjelman sekä liikuntakalenterin. LYKKE-yksilövalmennuskerta kestää 45 minuuttia. Valmentaja auttaa oikeanlaisen valmennuspaketin valinnassa.
​​​​​​​

INTENSIIVIVALMENNUS

Hyvä pohja pysyville muutoksille, suorituskyvyn kehittymiselle ja voimatasojen nousulle luodaan viikottaisilla tapaamisilla valmentajan kanssa. Intensiivivalmennuksessa saat tavoitettasi tukevan liikuntakalenterin sekä harjoitusohjelmat. Saat myös käyttöösi Sportyplanner-sovelluksen, josta näet harjoitusohjelmasi ja pystyt pitämään yhteyttä valmentajaasi.

⭐ 4 tapaamista/kk

⭐ 280€/kk

RUTIINIVALMENNUS

Rutiinien luominen vie aikaa ja vaatii toistoja. Valmentaja kulkee rinnallasi matkasi eri vaiheissa. Rutiinivalmennuksessa tapaat valmentajasi 2 kertaa kuukaudessa ja saat käyttöösi Sportyplanner-sovelluksen, josta näet harjoitusohjelmasi ja pidät yhteyttä valmentajaasi viikoittain.

⭐ 2 tapaamista/kk

⭐ 160€/kk

⭐ Kesto väh. 3 kk


LYKKE YKSILÖVALMENNUS

Kaikki LYKKE-yksilövalmennukset sisältävät yksilöllisen, tavoitteiden mukaisen harjoitusohjelman sekä liikuntakalenterin. LYKKE-yksilövalmennuskerta kestää 45 minuuttia. Valmentaja auttaa oikeanlaisen valmennuspaketin valinnassa.

Lue lisää


NEUROSONIC - ajanvaraus nyt verkkokaupassa!

Neurosonic –rentoutuslaitteet tuottavat erittäin matalataajuista, autonomiseen hermostoon rauhoittavasti vaikuttavaa värähtelyä. Värähtely ohjaa kehoa meditaation kaltaiseen tilaan, jolloin stressitila lievittyy, palautuminen tehostuu ja unen terveet mekanismit korjautuvat.

Lue lisää


LYKKEn jäsenyys

Valitettavasti tietoomme on lähiaikoina tullut useampi jäsenyyden väärinkäyttötapaus. LYKKE jäsenyys on henkilökohtainen ja omalla sovelluksella ei voi päästää keskukseen muita henkilöitä. Mikäli jäsen tuo luvatta liikuntakeskus LYKKEn tiloihin ulkopuolisia henkilöitä, sitoutuu hän maksamaan siitä 250 euron korvauksen.