AJANKOHTAISTA | Liikuntakeskus LYKKE

AJANKOHTAISTA

Tältä sivulta löydät Liikuntakeskus LYKKEn ajankohtaisimpia uutisia.

Meistä on mahtava nähdä lykkeläisten inspiroivia videoita salilta ja omista treeneistä. Muistathan kuitenkin videoita kuvatessasi, että muiden kuntoilijoiden kuvaaminen on kiellettyä.

Kun siis seuraavan kerran videoit omia treenejä, tarkistathan näkyykö videollasi muita henkilöitä. Jos näkyy, ethän julkaise videota sosiaalisessa mediassa.

LYKKE on turvallinen treenipaikka kaikille ja toivomme kaikkien yksityisyyttä kunnioitettavan.
​​​​​​​Kiitos <3


RYHMÄLIIKUNNAN SUUNNITELMA

Tältä sivulta löydät tulevan ryhmäliikunnan suunnitelman. Ilmoittaudu mukaan tunneille Liikuntakeskus LYKKE - mobiilisovelluksessa. Sovelluksesta löydät myös ohjaajat sekä tuntien mahdolliset muutokset.

Lue lisää


PUISTOJUMPPA

PUISTOJUMPPA on tehokas, kokonaisvaltainen koko kehon treenitunti, joka lisää lihaskestävyyttä sekä parantaa hapenottokykyä. Alkulämmittelyn jälkeen treenataan suurimmat lihasryhmät patteriharjoitteluna omalla paikalla aikaa vastaan. Tunnin lopussa kehoa huoltava osuus. Ota mukaan oma matto sekä juomapullo. Tunti järjestetään yhteistyössä LYKKE naisille-keskuksen kanssa.

Lue lisää


ALKAVAT KURSSITKURVIT KUNTOON - Pienryhmävalmennus alkaa

Kesä lähestyy, joten nyt kannattaa varmistaa treenit myös kesän yli! KURVIT KUNTOON -pienryhmä sopii niin aloittelijalle kuin jo kokemusta omaavalle treenaajalle. Pienryhmässä tehdään tehokkaita lihaskuntotreenejä, joilla tähdätään kohti kiinteämpää vartaloa. 12 tapaamisen valmennuksessa keskitytään muokkaamaan keskivartalon, pakaroiden, reisien ja käsivarsien lihaksia. Kurssin valmennuskieli on suomi.

Lue lisää


Tietoomme on valitettavasti tullut jonkin verran väärinkäytöksiä. Muistathan, että portin tai oven avaaminen muille on ehdottomasti kiellettyä. LYKKE asiakkuus on henkilökohtainen. Väärinkäytökset johtavat 250€:n tarkistusmaksuun. Keskuksessamme on kameravalvonta.


LASKUTUS

Huomioithan, että maksat meiltä saamasi laskut aina oikealla viitenumerolla. Jokaisessa laskussa on oma viitenumero, joka tulee olla oikein, jotta maksu kohdistuu oikealle laskulle. Jos käytössäsi on e-lasku, tulee laskun tiedot automaattisesti oikein laskulle.

Mikäli lasku maksetaan väärillä tiedoilla, voi vaarana olla, että maksu ei kohdistu oikealle laskulle ja saat laskusta maksumuistutuksen. Amili by Visma huolehtii LYKKEllä sekä maksumuistutuksien lähetyksistä asiakkaille, että perintäpalveluista.

Huomioithan, että on asiakkaan vastuulla maksaa muistutus- ja myöhästymiskulut, mikäli lasku on maksettu väärillä tiedoilla tai liian myöhään.


MOLEMPIEN LYKKE-KESKUSTEN YHTEISKÄYTTÖ

Oletko kiinnostunut molempien LYKKE-keskusten yhteiskäytöstä? Tällä sivulla voit täyttää yhteystietosi ja lähettää lomakkeen meille. Otamme sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä ja pääset käyttämään molempia LYKKE-keskuksia.

Lue lisää