AJANKOHTAISTA

Tältä sivulta löydät Liikuntakeskus LYKKEn ajankohtaisimpia uutisia.

ASIAKASPALVELU

Liikuntakeskus LYKKEn asiakaspalvelu palvelee kesäkaudella:
Ma - ti 16 - 19
Ke - to 15 - 17

Muina aikoina sopimuksen mukaan!

Huom! Keskus on avoinna tavalliseen tapaan kulkuoikeudella myös kaikki juhannuksen päivät.


RYHMÄLIIKUNTA

Ryhmäliikunnan kesäaikataulu on käynnissä. Livetunteja on luvassa läpi kesän lukuunottamatta juhannusta sekä viikkoa 28 (10.-16.7.). Viikolla 28 Liikuntakeskus LYKKEn ryhmäliikkujanaisilla on mahdollisuus osallistua LYKKE naisille-keskuksen tunneille. Miehillä on mahdollisuus osallistua ryhmäliikunnan ulkotreeniin.

Lomat aiheuttavat pieniä muutoksia, joten tarkistathan tunnit tarkkaan mobiilisovelluksesta.

RYHMÄLIIKUNTAHAASTE

Testaa vähintään 10 lajia ja osallistu arvontaan. Pääpalkintona hotelliyöpyminen.

Ryhmäliikuntahaasteen passin saat asiakaspalvelusta tai ryhmäliikuntaohjaajalta. Kerää vähintään 10 merkintää. Yhdestä ryhmäliikuntalajista saat yhden merkinnän. Merkitse passiin itse päivämäärä, jolloin osallistut tunnille ja pyydä ohjaajalta kuittaus. Palauta passi keskuksen palautelaatikkoon viimeistään 6.8.2023 ja osallistut kilpailuun.

Palkinnot arvotaan kaikkien vähintään kymmenen leimaa keränneiden kesken.


RYHMÄLIIKUNNAN SUUNNITELMA

Tältä sivulta löydät tulevan ryhmäliikunnan suunnitelman. Ilmoittaudu mukaan tunneille Liikuntakeskus LYKKE - mobiilisovelluksessa. Sovelluksesta löydät myös ohjaajat sekä tuntien mahdolliset muutokset.

Lue lisää


PUISTOJUMPPA

PUISTOJUMPPA on tehokas, kokonaisvaltainen koko kehon treenitunti, joka lisää lihaskestävyyttä sekä parantaa hapenottokykyä. Alkulämmittelyn jälkeen treenataan suurimmat lihasryhmät patteriharjoitteluna omalla paikalla aikaa vastaan. Tunnin lopussa kehoa huoltava osuus. Ota mukaan oma matto sekä juomapullo. Tunti järjestetään yhteistyössä LYKKE naisille-keskuksen kanssa.

Lue lisää


ALKAVAT KURSSIT

Liikuntakeskus LYKKEssä on tarjolla mukava kattaus erilaisia kursseja ja pienryhmävalmennuksia jokaisen liikkujan tarpeisiin. Tutustu valikoimaamme, valitse omasi ja ilmoittaudu mukaan. Tältä sivulta löydät pian alkavat kurssit.

Lue lisää


UUDET PUKUKAAPIT


Olemme uusineet pukukaapit molemmissa pukuhuoneissa. Vanhat pukukaapit ovat toimineet viime aikoina jo epävarmasti ja tästä syystä vaihto on pakollinen. Uusissa kaapeissa tulee olemaan paikka riippulukolle. Olemme tutkineet, pohtineet ja selvittäneet asiaa useamman vuoden ajan sekä teoriassa, että käytännössä ja tämä vaihtoehto on meidän keskuksemme käyttötarpeet ja kustannussyyt huomioiden tarjolla olevista paras.

Keskuksemme on avoinna paljon aikoina, jolloin asiakaspalvelu ei ole paikalla emmekä missään tapauksessa halua, että kaapit lukittuvat virheellisesti kiinni asiakkaiden tavaroiden ollessa sisällä, kuten viime aikoina on sattunut.

Uutta kaappia varten tarvitset oman riippulukon, jolla lukitset kaapin jatkossa. Lukon sangan tulee olla halkaisijaltaan 5-7mm. Huomioithan, että riippulukot ja niiden toiminta on asiakkaan omalla vastuulla. Hankithan lukon, joka on itsellesi helppokäyttöisin. Kaappeihin soveltuvat sekä koodilliset, että avaimelliset lukot.


FIRSTBEAT LIFE-HYVINVOINTIANALYYSI

Firstbeat Life™ on jokaisen käyttäjän henkilökohtainen terveys- ja hyvinvointipalvelu, joka auttaa hallitsemaan stressiä ja palautumista.

Firstbeat Lifen avulla pystyt tunnistamaan tekijöitä, jotka aiheuttavat arjessa stressiä ja kuormitusta. Saat selville palaudutko riittävästi. Pystyt seuraamaan onko päivissä tarpeeksi fyysistä aktiivisuutta ja opit liikkumaan sopivalla tasolla omaan kuntotasoon nähden. Firstbeat Life auttaa myös kohti parempaa unta; ymmärrät paremmin uneen vaikuttavia tekijöitä ja opit miten voit parantaa palautumista unen aikana​​​​​​​


Firstbeat hyvinvointianalyysi

Firstbeat Life ™ palvelu oman terveyden ja hyvinvoinnin tukena. Firstbeat Life on jokaisen käyttäjän henkilökohtainen terveys-ja hyvinvointipalvelu, joka auttaa hallitsemaan stressiä ja palautumista.

Lue lisää


LAPSET LYKKESSÄ

Huomioithan, että lapsen tuominen keskukseen on kiellettyä muulloin, kuin VANHEMPI-LAPSI-videotunnin aikana. Muina aikoina lapsi ei voi olla mukana treenissä tai esim. odottaa aulassa vanhemman treenin aikana.

Myös muiden henkilöiden päästäminen keskukseen sisään omalla applikaatiolla on ehdottomasti kiellettyä. Väärinkäytöksissä sovellamme 250€ tarkistusmaksua.


LYKKE YKSILÖVALMENNUS

Kaikki LYKKE-yksilövalmennukset sisältävät yksilöllisen, tavoitteiden mukaisen harjoitusohjelman sekä liikuntakalenterin. LYKKE-yksilövalmennuskerta kestää 45 minuuttia. Valmentaja auttaa oikeanlaisen valmennuspaketin valinnassa.
​​​​​​​

INTENSIIVIVALMENNUS

Hyvä pohja pysyville muutoksille, suorituskyvyn kehittymiselle ja voimatasojen nousulle luodaan viikottaisilla tapaamisilla valmentajan kanssa. Intensiivivalmennuksessa saat tavoitettasi tukevan liikuntakalenterin sekä harjoitusohjelmat. Saat myös käyttöösi Sportyplanner-sovelluksen, josta näet harjoitusohjelmasi ja pystyt pitämään yhteyttä valmentajaasi.

⭐ 4 tapaamista/kk

⭐ 280€/kk

RUTIINIVALMENNUS

Rutiinien luominen vie aikaa ja vaatii toistoja. Valmentaja kulkee rinnallasi matkasi eri vaiheissa. Rutiinivalmennuksessa tapaat valmentajasi 2 kertaa kuukaudessa ja saat käyttöösi Sportyplanner-sovelluksen, josta näet harjoitusohjelmasi ja pidät yhteyttä valmentajaasi viikoittain.

⭐ 2 tapaamista/kk

⭐ 160€/kk

⭐ Kesto väh. 3 kk


LYKKE YKSILÖVALMENNUS

Kaikki LYKKE-yksilövalmennukset sisältävät yksilöllisen, tavoitteiden mukaisen harjoitusohjelman sekä liikuntakalenterin. LYKKE-yksilövalmennuskerta kestää 45 minuuttia. Valmentaja auttaa oikeanlaisen valmennuspaketin valinnassa.

Lue lisää


NEUROSONIC - ajanvaraus nyt verkkokaupassa!

Neurosonic –rentoutuslaitteet tuottavat erittäin matalataajuista, autonomiseen hermostoon rauhoittavasti vaikuttavaa värähtelyä. Värähtely ohjaa kehoa meditaation kaltaiseen tilaan, jolloin stressitila lievittyy, palautuminen tehostuu ja unen terveet mekanismit korjautuvat.

Lue lisää


LYKKEn jäsenyys

Valitettavasti tietoomme on lähiaikoina tullut useampi jäsenyyden väärinkäyttötapaus. LYKKE jäsenyys on henkilökohtainen ja omalla sovelluksella ei voi päästää keskukseen muita henkilöitä. Mikäli jäsen tuo luvatta liikuntakeskus LYKKEn tiloihin ulkopuolisia henkilöitä, sitoutuu hän maksamaan siitä 250 euron korvauksen.