AJANKOHTAISTA | Liikuntakeskus LYKKE

AJANKOHTAISTA

Tältä sivulta löydät Liikuntakeskus LYKKEn ajankohtaisimpia uutisia.

TOIMINNALLINEN PIENRYHMÄ - VELOITUKSETON DEMOTREENI

Tahdotko kehittää voimaa, liikkuvuutta sekä hapenottokykyä? Oletko valmis viemään harjoittelusi uudelle tasolle? Toiminnallisessa pienryhmävalmennuksessa treenaamme levytangoilla, kahvakuulilla kehonpainolla. Harjoittelemme painonnostoliikkeistä kyykkyjä, maastavetoja sekä rinnallevetoja. Treenaamme leuanvetoa, hartiapunnerruksia ja päälläseisontaa, edeten kohti käsilläseisontaa. Nyt pääset testaamaan pienryhmän treeniä yhden kerran veloituksetta.

Lue lisää


Keskuksella on tiedossa taas mukavia muutoksia. Raivaamme lisää treenitilaa ja aloitamme remonttihommat helmikuun puolivälissä, arviolta 12.2.2024. Projekti saattaa aiheuttaa meluhaittoja. Remontin jälkeen saamme ohjattua pienryhmien treenit uuteen tilaan ja sen myötä toiminnallisen puolen viikkovaraukset poistuvat.


Tietoomme on valitettavasti tullut jonkin verran väärinkäytöksiä. Muistathan, että portin tai oven avaaminen muille on ehdottomasti kiellettyä. LYKKE asiakkuus on henkilökohtainen. Väärinkäytökset johtavat 250€:n tarkistusmaksuun. Keskuksessamme on kameravalvonta.


LASKUTUS

Huomioithan, että maksat meiltä saamasi laskut aina oikealla viitenumerolla. Jokaisessa laskussa on oma viitenumero, joka tulee olla oikein, jotta maksu kohdistuu oikealle laskulle. Jos käytössäsi on e-lasku, tulee laskun tiedot automaattisesti oikein laskulle.

Mikäli lasku maksetaan väärillä tiedoilla, voi vaarana olla, että maksu ei kohdistu oikealle laskulle ja saat laskusta maksumuistutuksen. Amili by Visma huolehtii LYKKEllä sekä maksumuistutuksien lähetyksistä asiakkaille, että perintäpalveluista.

Huomioithan, että on asiakkaan vastuulla maksaa muistutus- ja myöhästymiskulut, mikäli lasku on maksettu väärillä tiedoilla tai liian myöhään.


ALKAVAT KURSSIT


VIISAASTI VOIMAA

VIISAASTI VOIMAA -pienryhmä sopii sinulle, jolla on kokemusta kuntosaliharjoittelusta, sekä laitteilla, että vapailla painoilla. Pienryhmävalmennuksessa opit harjoittelemaan tavoitteellisesti sekä nousujohteisesti. Pienryhmävalmennuksen aikana harjoitellaan perusliikemallit kuntoon ja lisätään kuormaa sekä tehoja viikkojen kuluessa. Kurssin valmennuskieli on suomi.

Lue lisää


TREENIT RUTIINIKSI

Onko liikuntarutiinit hukassa? Vielä ehdit aloittaa alkuvuoden treenit ja jatkaa pitkälle kevääseen. TREENIT RUTIINIKSI-pienryhmävalmennus on matalan kynnyksen treeniryhmä. Kurssi sopii aloittelijoille sekä on-off-liikkujille eli kaikille, jotka haluavat lisätä liikuntaa arkeensa ja kamppailevat liikuntarutiinien ylläpitämisen kanssa. Kurssin valmennuskieli on suomi.

Lue lisääRYHMÄLIIKUNTA

Ryhmäliikunnassa on kiva meininki päällä. Alkuvuoden ehdoton hitti on Pilates ja extratunteja onkin lisätty kalenteriin nyt jo useampia. Seuraathan ilmoittelua ja tapahtumakalenteria seuraavien lisätuntien varalta.

Muistathan aina vahvistaa paikkasi tunnille keskukseen saavuttuasi. Jos et pääse osallistumaan, tulee paikka aina perua. Peruutuksen voit tehdä applikaatiossa viimeistään 1h ennen jumpan alkua. Viime hetken peruutus tulee tehdä sähköpostilla vaasa@liikuntakeskuslykke.fi tai viestillä somekanaviimme.


RYHMÄLIIKUNNAN SUUNNITELMA

Tältä sivulta löydät tulevan ryhmäliikunnan suunnitelman. Ilmoittaudu mukaan tunneille Liikuntakeskus LYKKE - mobiilisovelluksessa. Sovelluksesta löydät myös ohjaajat sekä tuntien mahdolliset muutokset.

Lue lisää


MOLEMPIEN LYKKE-KESKUSTEN YHTEISKÄYTTÖ

Oletko kiinnostunut molempien LYKKE-keskusten yhteiskäytöstä? Tällä sivulla voit täyttää yhteystietosi ja lähettää lomakkeen meille. Otamme sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä ja pääset käyttämään molempia LYKKE-keskuksia.

Lue lisää