AJANKOHTAISTA

Tältä sivulta löydät Liikuntakeskus LYKKEn ajankohtaisimpia uutisia.

ASIAKASPALVELU

Liikuntakeskus LYKKEn asiakaspalvelu palvelee alkaen 4.9.
Ma - to 15 - 19

Muina aikoina sopimuksen mukaan!


Myllykadulla tehdään tietyötä, joka jatkuu vielä pidemmän aikaa. Tonteille ajo on kuitenkin sallittu koko ajan ja LYKKEn pihaan pääsee autolla tavalliseen tapaan. Huom! Muistathan parkkiluvan!


RYHMÄLIIKUNNAN SUUNNITELMA

Tältä sivulta löydät tulevan ryhmäliikunnan suunnitelman. Ilmoittaudu mukaan tunneille Liikuntakeskus LYKKE - mobiilisovelluksessa. Sovelluksesta löydät myös ohjaajat sekä tuntien mahdolliset muutokset.

Lue lisää


ALKAVAT KURSSIT

Liikuntakeskus LYKKEssä on tarjolla mukava kattaus erilaisia kursseja ja pienryhmävalmennuksia jokaisen liikkujan tarpeisiin. Tutustu valikoimaamme, valitse omasi ja ilmoittaudu mukaan. Tältä sivulta löydät pian alkavat kurssit.

Lue lisää


FIRSTBEAT LIFE-HYVINVOINTIANALYYSI

Firstbeat Life™ on jokaisen käyttäjän henkilökohtainen terveys- ja hyvinvointipalvelu, joka auttaa hallitsemaan stressiä ja palautumista.

Firstbeat Lifen avulla pystyt tunnistamaan tekijöitä, jotka aiheuttavat arjessa stressiä ja kuormitusta. Saat selville palaudutko riittävästi. Pystyt seuraamaan onko päivissä tarpeeksi fyysistä aktiivisuutta ja opit liikkumaan sopivalla tasolla omaan kuntotasoon nähden. Firstbeat Life auttaa myös kohti parempaa unta; ymmärrät paremmin uneen vaikuttavia tekijöitä ja opit miten voit parantaa palautumista unen aikana​​​​​​​


Firstbeat hyvinvointianalyysi

Firstbeat Life ™ palvelu oman terveyden ja hyvinvoinnin tukena. Firstbeat Life on jokaisen käyttäjän henkilökohtainen terveys-ja hyvinvointipalvelu, joka auttaa hallitsemaan stressiä ja palautumista.

Lue lisää


LAPSET LYKKESSÄ

Huomioithan, että lapsen tuominen keskukseen on kiellettyä muulloin, kuin VANHEMPI-LAPSI-videotunnin aikana. Muina aikoina lapsi ei voi olla mukana treenissä tai esim. odottaa aulassa vanhemman treenin aikana.

Myös muiden henkilöiden päästäminen keskukseen sisään omalla applikaatiolla on ehdottomasti kiellettyä. Väärinkäytöksissä sovellamme 250€ tarkistusmaksua.


LYKKE YKSILÖVALMENNUS

Kaikki LYKKE-yksilövalmennukset sisältävät yksilöllisen, tavoitteiden mukaisen harjoitusohjelman sekä liikuntakalenterin. LYKKE-yksilövalmennuskerta kestää 45 minuuttia. Valmentaja auttaa oikeanlaisen valmennuspaketin valinnassa.
​​​​​​​

INTENSIIVIVALMENNUS

Hyvä pohja pysyville muutoksille, suorituskyvyn kehittymiselle ja voimatasojen nousulle luodaan viikottaisilla tapaamisilla valmentajan kanssa. Intensiivivalmennuksessa saat tavoitettasi tukevan liikuntakalenterin sekä harjoitusohjelmat. Saat myös käyttöösi Sportyplanner-sovelluksen, josta näet harjoitusohjelmasi ja pystyt pitämään yhteyttä valmentajaasi.

⭐ 4 tapaamista/kk

⭐ 280€/kk

RUTIINIVALMENNUS

Rutiinien luominen vie aikaa ja vaatii toistoja. Valmentaja kulkee rinnallasi matkasi eri vaiheissa. Rutiinivalmennuksessa tapaat valmentajasi 2 kertaa kuukaudessa ja saat käyttöösi Sportyplanner-sovelluksen, josta näet harjoitusohjelmasi ja pidät yhteyttä valmentajaasi viikoittain.

⭐ 2 tapaamista/kk

⭐ 160€/kk

⭐ Kesto väh. 3 kk


LYKKE YKSILÖVALMENNUS

Kaikki LYKKE-yksilövalmennukset sisältävät yksilöllisen, tavoitteiden mukaisen harjoitusohjelman sekä liikuntakalenterin. LYKKE-yksilövalmennuskerta kestää 45 minuuttia. Valmentaja auttaa oikeanlaisen valmennuspaketin valinnassa.

Lue lisää


NEUROSONIC - ajanvaraus nyt verkkokaupassa!

Neurosonic –rentoutuslaitteet tuottavat erittäin matalataajuista, autonomiseen hermostoon rauhoittavasti vaikuttavaa värähtelyä. Värähtely ohjaa kehoa meditaation kaltaiseen tilaan, jolloin stressitila lievittyy, palautuminen tehostuu ja unen terveet mekanismit korjautuvat.

Lue lisää


LYKKEn jäsenyys

Valitettavasti tietoomme on lähiaikoina tullut useampi jäsenyyden väärinkäyttötapaus. LYKKE jäsenyys on henkilökohtainen ja omalla sovelluksella ei voi päästää keskukseen muita henkilöitä. Mikäli jäsen tuo luvatta liikuntakeskus LYKKEn tiloihin ulkopuolisia henkilöitä, sitoutuu hän maksamaan siitä 250 euron korvauksen.