Pienryhmävalmennus PYSYVÄ MUUTOS | Liikuntakeskus LYKKE

PYSYVÄ MUUTOS

Kaipaatko kestävää muutosta? Haluatko pysyvästi hyvät elämäntavat? PYSYVÄ MUUTOS - pienryhmävalmennus sopii jokaiselle, joka kaipaa liikuntaan säännöllisyyttä ja haluaa oppia tekemään liikkeet turvallisesti. Kurssin valmennuskieli on suomi.

PYSYVÄ MUUTOS -pienryhmävalmennuksessa harjoittelemme perusliikkeitä, joita voit tehdä lähes missä ja milloin vain. Liikuntaa voi harrastaa monella tavalla ja mikä tärkeintä; hymyä huulille aikaansaaden. PYSYVÄ MUUTOS -pienryhmävalmennuksen aikana tutustumme monipuolisesti eri harjoituksiin erilaisilla välineillä: nostamme sykettä, vahvistamme lihaksia ja parannamme liikkuvuutta sekä tasapainoa.


16 viikon pienryhmävalmennuksen aikana pohdimme:

  • Omia tavoitteitamme ja sitä, millaisin toimenpitein niihin pääsemme.

  • Miten rakennamme elämää kestäviä liikunta- ja ruokailurutiineja.

  • Kuinka voimme pitää yllä terveellisiä elämäntapoja myös silloin, kun se ei ole helppoa tai mukavaa.


Valmennuksen aikana saat käyttöösi Sportyplanner-sovelluksen, josta löydät treeniohjelmasi. Sovelluksen avulla pystyt pitämään kirjaa tekemistäsi treeneistä ja viestimään valmentajan kanssa viikoittain.

PYSYVÄ MUUTOS -pienryhmään sisältyy 16 viikoittaista tapaamista, joiden kesto on 60 minuuttia.

Pienryhmän koko max. 12 hlöä.

- Pienryhmävalmennus alkaa 18.1.2024
- Kesto 16 viikkoa, 16 tapaamista
- Tapaamiset torstaisin klo 17.15-18.15
- Valmentaja Jenni Törmä
- Hinta LYKKE asiakas 75€/kk.
- Hinta ilman asiakkuutta 90€/kk


​​​​​​​​​​​​Kysy lisää:
jenni.torma@liikuntakeskuslykke.fi


"Sain enemmän kuin odotin. Selkeät neuvot, kannustus ja ryhmähenki erityisen hyvää"

"Monipuoliset tunnit, innostava ja osaava valmennus joka ottaa erilaiset liikerajoitteet huomioon"

"Hyvä ja kannustava ilmapiiri."


  • Maksamalla kurssimaksun verkkokaupassa, ilmoittaudut pienryhmävalmennukseen.
  • Voit maksaa kurssin myös liikuntarahalla asiakaspalvelussa. Ilmoittaudu tällöin sähköpostilla jenni.torma@liikuntakeskuslykke.fi


ALKAVAT KURSSIT

Liikuntakeskus LYKKEssä on tarjolla mukava kattaus erilaisia kursseja ja pienryhmävalmennuksia jokaisen liikkujan tarpeisiin. Tutustu valikoimaamme, valitse omasi ja ilmoittaudu mukaan. Tältä sivulta löydät pian alkavat kurssit.

Lue lisää


LYKKE PIENRYHMÄVALMENNUS

LYKKE – pienryhmävalmennus toteutetaan 4-12 henkilön pienryhmissä. Pienryhmässä harjoittelu on hauskaa ja tehokasta. Yhteisissä treeneissä valmentajan tuki ja ryhmän yhteishenki tsemppaavat parempiin tuloksiin. ​​​​​​​Suurin osa LYKKE-pienryhmävalmennuksista sisältää 4 tapaamista kuukaudessa. Tapaamisen kesto on 45-60 minuuttia.

Lue lisää


LYKKE VALMENTAJA TIINA KOSKELA (Äitiyslomalla)

Hyvinvointi, liikunnan ilo, tavoitetta tukeva ruokavalio sekä riittävä lepo ovat valmennusfilosofiani perusta. Autan asiakkaitani löytämään terveyttä tukevan tavan liikkua sekä syödä. Kun perusasiat ovat kunnossa, on liikunta mahdollista säilyttää mukana arjessa myös haastavissa elämäntilanteissa.

Lue lisää