LYKKE VALMENTAJA TIINA KOSKELA

Hyvinvointi, liikunnan ilo, joustava ruokavalio sekä riittävä lepo ja palautuminen ovat valmennusfilosofiani perusta.
​​​​​​​Haluan auttaa asiakkaitani löytämään tasapainoisen ja jokaiseen elämäntilanteeseen sopivan tavan liikkua ja syödä.

Valmennukseni ovat asiakaslähtöisiä ja etenemme aina asiakkaan toiveiden ja tavoitteiden mukaan. Kannustan jokaista uskomaan itseensä ja iloitsemaan onnistumisista.

Kehomme rakastaa liikkumista ja liikunnan on tarkoitus saada meidät voimaan paremmin, niinpä aina ei ole tarpeen liikkua hiki hatussa. Opettelemmekin yhdessä tekemään niin palauttavia, ylläpitäviä kuin kehittäviäkin harjoituksia. Tehokkaan treenin pohjana ovat hyvin tehdyt perusliikkeet ja niistä sovellettavat yksilölliset vaihtoehdot. Nousujohteiset ja monipuoliset harjoitukset pitävät liikkumisen mielekkäänä ja kun opimme kuuntelemaan
kehomme viestejä niin treenaamisessa kuin ruokailussa, saamme terveelliset elämäntavat osaksi elämää.​​​​​​​

Asiakaskuntaani ovat kuuluneet jo viiden vuoden ajan monen kuntoiset ja ikäiset, niin painonpudottajat sekä aloittelijat kuin kehonmuokkaajat ja kestävyysliikkujatkin. Kokemuksen kartuttua otan entistä enemmän huomioon kokonaisvaltaisen kehon ja elämäntilanteiden vaikutuksen hyvinvointiin. Jokaiseen valmennukseeni sisältyykin ravintovalmennusta, harjoittelun suunnittelua sekä unen laadun ja määrän huomioimista.

Haluan auttaa sinut lähtemään liikkeelle, saamaan pysyviä muutoksia ja hankkimaan viisaasti voimaa. Älä siis epäröi aloittaa tänään!

​​​​​​​tiina.koskela@liikuntakeskuslykke.fi

Personal Trainer, Trainer4You
Ravintovalmentaja, Trainer4You
Liikunnanohjauksen perustutkinto, Kuortaneen urheiluopisto


Kiitos!


LYKKE PIENRYHMÄVALMENNUS

LYKKE – pienryhmävalmennus toteutetaan 4-12 henkilön pienryhmissä. Pienryhmässä harjoittelu on hauskaa ja tehokasta. Yhteisissä treeneissä valmentajan tuki ja ryhmän yhteishenki tsemppaavat parempiin tuloksiin. ​​​​​​​LYKKE-pienryhmävalmennukset sisältävät 4 tapaamista kuukaudessa. Tapaamisen kesto on 45-60 minuuttia. Pienryhmävalmennuksen hinta on 80€/kk.

Lue lisää

Nainen treenaamassa painoköysillä

LYKKE YKSILÖVALMENNUS

Kaikki LYKKE-yksilövalmennukset sisältävät yksilöllisen, tavoitteiden mukaisen harjoitusohjelman sekä liikuntakalenterin. LYKKE-yksilövalmennuskerta kestää 45 minuuttia. Valmentaja auttaa oikeanlaisen valmennuspaketin valinnassa.

Lue lisää