LYKKE liikuttaa

Uskomme, että terveellinen olo syntyy yksinkertaisista asioista.meillä on Vain yksi elämä

Tärkeintä, että liikut.


LYKKELÄISEKSI

Tervetuloa lykkeläiseksi! Lue tämän sivun ohjeet tarkkaan ja pääset aloittamaan treenit.

Lue lisää

LYKKE KUNTOSALI

LYKKE kuntosalilta löydät kattavasti laitteita ja välineistöä monipuolista harjoittelua varten.

Lue lisää


Neljä iloista naista liikkumassa yhdessä ryhmäliikuntatunnilla

LYKKE RYHMÄLIIKUNTA

Ryhmäliikuntavalikoimasta löydät tuntivaihtoehtoja helposta haastavaan sekä palauttavasta kehittävään. LYKKE-ryhmäliikuntaan voit osallistua milloin vain. Tunnit eivät ole kurssimuotoisia.​​​​​​

Lue lisää

LYKKE VALMENNUS

LYKKE – valmennus räätälöidään yksilölliset tarpeet huomioiden. LYKKE – valmentajat ovat koulutettuja Personal Trainereita ja liikunta-alan ammattilaisia, jotka auttavat sinua tavoitteidesi saavuttamisessa, aina lähtötasosi huomioiden. LYKKE-valmennus alkaa aina konsultaatiolla valmentajan kanssa. Apuna käytetään esitietolomaketta sekä halutessasi tavoitteiden mukaan rakennettuja alkutestejä ja mittauksia.

Lue lisää


Liikuntakeskus LYKKE

Tasapainoa arkeen.


LYKKELAUANTAI - LYKKELÖRDAG

Lauantaina 20.11.2021 vietetään ensimmäistä LYKKELAUANTAIta. Teemana on ryhmäliikunta ja ohjelmassa on kolme kivaa puolen tunnin jumppaa. Kaikki päivän tunnit sopivat kaikentasoisille kuntoilijoille. Tunnit eivät sisällä hyppyjä tai askelkuvioita. Tuntien jälkeen herkuttelemme LYKKE-brunssilla. Voit herkutella paikan päällä tai ottaa eväskassin mukaasi. Brunssiin kuuluu Neste K Raastuvankadun smoothie, tuoremehu sekä eväsleipä. Tarjolla on myös kahvia. LYKKELAUANTAI on avoin kaikille ja tapahtuman hinta on 15€. Tervetuloa mukaan!

​​​​​​​På lördagen den 20.11.2021 firar vi den första LYKKELÖRDAG. Som temat har vi gruppträning och i schemat har vi tre underbara halv timmes gympapass. Alla dagens gympapass passar för motionerare på alla nivåer. Passen innehåller inte hopp eller figurer. Efter gympapassen äter vi LYKKE brunchen. Brunchen innehåller smoothie, juice och smörgås från Neste K Rådhusgatan. Vi serverar även kaffe. LYKKELÖRDAG är öppet för alla och evanemangen kostar 15 €. Välkommen med!

Lue lisää

KULTAKERHO

60+ -ikäisen monipuolinen treenitunti vaihtelevalla sisällöllä, joka auttaa ylläpitämään ja kehittämään yleiskuntoa. Tunti antaa energiaa ja auttaa jaksamaan arjessa. Tunnin sisältö on suunniteltu ikääntyvien tarpeet huomioiden ja harjoitteet auttavat ylläpitämään toimintakykyä.

Lue lisää

PEHMEÄ KURPITSAKEITTO

Syksyllä kauppojen hyllyihin ilmestyvät ihanat kurpitsat. Kurpitsaa löytyy monessa värissä, monessa muodossa ja monessa koossa. Kurpitsaa voi lisätä paistoksiin ja vuokiin tai siitä voi tehdä ihania leivonnaisia.

Lue lisää


Liikuntakeskus LYKKE on moderni kuntosali Vaasassa. Palveluihimme kuuluvat tilavan kuntosalin lisäksi monipuoliset ryhmäliikuntatunnit, videotunnit sekä ryhmäliikunnan livestriimit. Tuntien joukosta löytää mieleisensä niin vasta-alkaja kuin kokeneempikin liikkuja. Tarjonnastamme löydät myös erikoistunnit kuten ILMAJOOGA ja TRX. Lisätehoa treeneihisi saat LYKKEn yksilö- ja pienryhmävalmennuksista, joissa ohjaajanasi toimivat koulutetut Personal Trainerimme. Tervetuloa lykkeläiseksi!


asiakaspalvelu

Ma 15 - 19
Ti 15 - 19
Ke 15 - 17
​​​​​​​To 15 - 17
​​​​​​​

Muina aikoina sopimuksen mukaan!

sähköposti

vaasa@liikuntakeskuslykke.fi