Henkilökunta | Liikuntakeskus LYKKE

LYKKE henkilökunta


ANNA N.

​​​​​​​Yrittäjä
​​​​​​​LYKKE Hallinto
LYKKE Valmentaja
LYKKE Ryhmäliikuntaohjaaja

Liikkumista rakastava yrittäjä, joka haluaa, että mahdollisimman moni voisi kokea liikunnan tuoman hyvän olon.

Jo nuorena haaveilin työstä liikunnan parissa ja sattuman kautta siihen avautui mahdollisuus. Olen siis onnekas, kun saan työskennellä unelma-ammatissani. Vapaa-ajalla viihdyn perheeni kanssa ja tykkään lukemisesta. Useimmiten minulla onkin kiva kirja kesken.

​​​​​​​"Usko itseesi ja unelmiisi!"

anna.nareaho@liikuntakeskuslykke.fi


KATI

​​​​​​​Yrittäjä
LYKKE Hallinto
LYKKE Ryhmäliikuntaohjaaja
LYKKE Asiakaspalvelija

Liikunta-alalle intohimoisesti omistautuva ja työtään rakastava yrittäjä.

​​​​​​​Minulle tärkeintä työssäni on henkilökunnan ja asiakkaiden viihtyvyys. Rakastan liikkua luonnossa ja viettää aikaa perheeni kanssa. Eläimet ovat lähellä sydäntäni ja minut löytää välillä myös maastoratsastuksen parista.

"Joka päivä on mahdollisuus oppia uusia asioita!"

kati.rapo@liikuntakeskuslykke.fi


SANNIS

​​​​​​​LYKKE Ryhmäliikuntavastaava
LYKKE Somevastaava
​​​​​​​LYKKE Asiakaspalvelija

Ryhmäliikuntaan ja sen ohjaamiseen erittäin intohimoisesti suhtautuva, mielellään ulkoilmaa hengittävä kahden tyttären äiti.

Olen pitkän linjan ryhmäliikuntaohjaaja ja ohjaus-urani onkin alkanut jo 90-luvulla. Musiikin ja liikkeen yhdistelmä sekä siitä syntyvä hyvä olo ja porukassa treenaaminen on yksi elämän parhaista asioista. Sisällöntuotantoon kulutan aikaa sekä työssä, että vapaa-ajalla. Tärkeintä maailmassa minulle on oma perhe.

"Tee toisille, kuten toivot itsellesi tehtävän."

sanna-maija.alamikkula@liikuntakeskuslykke.fi


ELLU

​​​​​​​LYKKE Ryhmäliikuntaohjaaja
LYKKE Asiakaspalvelija

Ravintola-alalta liikunnan pariin karannut restonomi.

Olen ollut Myllykadun liikuntakeskuksessa mukana alusta asti, ensin asiakkaana, sitten työntekijänä. Minut tapaat asiakaspalvelussa ja jumpilla. Lähellä sydäntäni on Les Mills -tunnit ja yhdessä liikkuminen. Vapaa-ajalla harrastan käsitöitä.

​​​​​​​"Kaikki liikkuminen on hyväksi."
​​​​​​​
elina.kniivila@liikuntakeskuslykke.fi


TIINA

​​​​​​​LYKKE Valmentaja
LYKKE Ryhmäliikuntaohjaaja

​​​​​​​Kovia treenejä, mutta myös rauhoittumista rakastava yhden pojan äiti.

Haluan tuoda asiakkailleni hyvää oloa ja parempaa jaksamista arkeen. Valmennan rempseällä, mutta empaattisella ja ymmärtäväisellä otteella. Ryhmäliikunnassa ohjaan tunteja laidasta laitaan.

”Sinulla on vain yksi keho, joten kohtele sitä rakkaudella ja kiitollisuudella.”

tiina.koskela@liikuntakeskuslykke.fi


NOORA​​​​​​​

​​​​​​​LYKKE Ryhmäliikuntaohjaaja

Luontoa ja retkeilyä rakastava ryhmäliikunnan moniosaaja.

​​​​​​​Jumppa ja jumppakaverit on yksi parhaista asioista elämässäni. Mistään ei vaan saa samanlaisia kiksejä viikosta ja vuodesta toiseen, kuin hyvästä treenistä hyvässä porukassa. Ohjausvuosia minulla on takana kymmenkunta. Rentoudun parhaiten juoksulenkillä äänikirjaa kuunnellen.

​​​​​​​"Paras liikunta on se mistä sie nautit!"


HEIDI

​​​​​​​LYKKE Ryhmäliikuntaohjaaja

​​​​​​​Sisäpyöräily-ohjaaja vuodesta 2014.

Sisäpyöräilyssä parasta on se, että treenin tehon pystyy helposti säätämään itselle sopivaksi ja eri tasoiset kuntoilijat pystyvät treenaamaan samalla tunnilla. Vapaa-ajallani tykkään treenata myös salin puolella ja kotona aikani täyttää pieni Max poika.

"Yhdessä tekeminen on hauskempaa."


KATRIINA

​​​​​​​LYKKE Ryhmäliikuntaohjaaja

Ryhmäliikuntaa vuodesta 1975.

​​​​​​​Elokuvat ja elämä. Ruoka ja runous. Kultaisetnoutajat ja kulta. 46 vuotta eteen ja taakse. Oikealle ja vasemmalle. Tanssien läpi elämän. Tehokkaasti, turvallisesti ja tunteella.

"Sovittu mikä sovittu."


SUSANNA V.

LYKKE Ryhmäliikuntaohjaaja
​​​​​​​

Kolmen lapsen vauhdikas sporttimutsi.

​​​​​​​Kaikki treenaaminen, jossa on nopeutta, voimaa ja vaihtelua on lähellä omaa sydäntäni. Rakastan ohjata tunteja, joissa tapahtuu paljon ja tehokkaasti. Useimmiten löydät minut mieluummin hikoilemassa kuin venyttelemässä.

Rentoudun parhaiten omissa erikoisissa sisustusajatuksissani ja haaveilen ulkomaille muutosta.

"Kun sä loistat, muut tarvii aurinkolaseja."


CECILIA

LYKKE Ryhmäliikuntaohjaaja


Onnellisuutta on saada liikkua, leikkiä ja haastaa itseään.

Opiskelin Hathajoogaopettajaksi Intiassa. Sen jälkeen olen opiskellut sekä ohjannut YIN joogaa, seniorijoogaa, satujogaa sekä ilmajoogaa. Olen aina ollut kiinnostunut kokonaisuudesta ja siitä kuinka esimerkiksi ajatukset ja tunteet vaikuttavat fyysiseen hyvinvointiimme. Vapaapäivinäni rakastan ulkoilla metsässä.

"Spread the light, be the light"JENNI

LYKKE Valmentaja

Työhönsä innolla ja mielenkiinnolla suhtautuva valmentaja – aina voi oppia uutta!

Valmentajana palkitsevinta on nähdä asiakkaiden onnistuvan ja löytävän liikunnan ilon. Valmennuksessani pidän huolta siitä, että treeneihin on aina mukava tulla ja fiilis on korkealla salilta lähtiessä. Itselläni on pitkä tausta kuntosaliharjoittelusta ja kokemusta löytyy myös crossfitista. Vapaa-aikaani vietän perheen ja ystävien kanssa. Treenaamisen lisäksi parasta nollaamista on lukeminen, neulominen ja luonnossa liikkuminen.

”Jokaiselle meistä löytyy mielekäs tapa liikkua.”

jenni.torma@liikuntakeskuslykke.fi


HELI

LYKKE Ryhmäliikuntaohjaaja

Äitiyslomalla oleva ensihoitoesimies joka viettää nykyisin omaa aikaa joogaa ohjaten.

Tasapainoilen kolmen pienen lapsen ja yhden miehen hektisessä arjessa joten jooga on tärkeä tapa hoitaa kehoa sekä mieltä. Olen monipuolinen liikkuja, ja innostun kokeilemaan kaikkea uutta perusliikunnan lisäksi; esimerkiksi maastopyöräilyä, purjelautailua, ilmajoogaa ja tankotanssiakin on tullut joskus harrastettua.
Tykkään kovista treeneistä mutta niille tärkeänä vastapainona tarvitsen rauhallisempia lajeja.

​​​​​​​"Liikuntaa ja liikettä tulee aina tehdä omista lähtökohdista."RIIKKA

LYKKE Asiakaspalvelija

​​​​​​​Liikunnasta nauttiva vaasalainen nuori.

Päiväni kuluvat kuntosalilla, joko vastaanottotiskin takana tai salin puolella. Lähellä sydäntäni monipuolisen liikunnan lisäksi ovat ystävät sekä mökkeily. Parasta LYKKEllä on ihanan LYKKE-tiimin lisäksi kohtaamiset upeiden asiakkaidemme kanssa.

"Don't wait for the perfect moment, take a moment and make it perfect"


MINNA

LYKKE Ryhmäliikuntaohjaaja

Monipuolinen liikkuja, joka teki harrastuksesta ammatin.

Olen mukaansatempaava, iloinen, positiivinen ja vauhdikas persoona. Olen liikkunut läpi elämäni ja haluan jakaa muillekin kokemuksen siitä, kuinka kokonaisvaltaisen positiivisesti liikunta vaikuttaa sekä ihmiskehoon, että -mieleen. Vapaa-aikani vietän perheen kanssa. Rentoudun lukemalla ja panostan arjen haasteista palautumiseen.

​​​​​​​"Ohjat on omissa käsissäsi. Anna palaa!"HEIDI

LYKKE Ryhmäliikuntaohjaaja

Iloinen, tunteellinen, liikunnasta nauttiva kahden tyttären äiti.

Parasta ryhmäliikunnassa on kohtaamiset ihmisten kanssa ja yhdessä koettu liikunnan ilo. Joskus se tulee endorfiineista kovan treenin jälkeen ja joskus se tulee katseyhteydestä, joka välittää tunteet puolin ja toisin. Haastan ja kannustan tunneillani osallistujia tavoittelemaan omia rajojaan ja pyrkimään kohti uusia tavoitteita.

"Just living is not enough. One must have sunshine, freedom and little flower."
​​​​​​​- H.C. Andersen


VILMA

LYKKE Asiakaspalvelija
LYKKE Ryhmäliikuntaohjaaja

Vaasalainen liikuntaneuvojaopiskelija.

Olen Vilma, Vaasasta kotoisin. Käyn kolmatta vuotta koulua, opiskelen liikuntaneuvojaksi ja käyn samalla lukiota. Olen iloinen, kiltti ja energinen. Tykkään saada ihmisille hyvän mielen ja auttaa. Vapaa-ajalla liikun monipuolisesti.

​​​​​​​"Create the life you can´t wait to wake up to."


ANNA S.

LYKKE Ryhmäliikuntaohjaaja

​​​​​​​Liikunnan pariin ammattia vaihtanut entinen toimistotyöläinen.

Liikunta on ollut minulle aina rakas harrastus ja olenkin vaihtanut ammattia toimistotyöstä liikunnan pariin. Pilateksella ja muulla sopivalla liikunnalla olen saanut omat selkävaivat ja kehon muut ongelmat hallintaan. Toivon, että myös tunneilleni osallistuvat saisivat apua mahdollisiin vaivoihin. Vapaa-ajalla liikun mielellään luonnossa ja rentoudun kotisohvalla.

"Liike on lääke"


ERIKA

LYKKE Asiakaspalvelija

Uusista kokemuksista, hymyistä ja hyvästä teestä nauttiva opiskelija

Olen vaasalaistunut hämäläinen ja opiskelen tällä hetkellä kauppatieteitä yliopistolla. Minulle tärkeintä on rakentaa LYKKEllä turvallista ja kannustavaa ympäristöä, jossa jokaisen on hyvä liikkua ja harrastaa. Vapaa-ajallani treenaan itsekin salilla, vaikutan ainejärjestössä ja vietän aikaa kotona kahden kissani kanssa.

"Anna sataa, tulee sateenkaaria!"


​​​​​​​


AURORA

LYKKE Ryhmäliikuntaohjaaja

Kannustava, positivinen, iloinen kolmen lapsen äiti.

Liikunnan pitää olla mukavaa ja siitä on tarkoitus nauttia. Yhdessä tekeminen saa hymyn huulille ja se on ihan parasta. LesMills-tunnit ovat lähellä sydäntäni, mutta tarpeen tullen minulta taipuu niin erilaiset lihaskuntotreenit, kuin rauhallisemmatkin kehonhuoltotunnit. Rentoudun parhaiten pitkällä kävelylenkillä ja hyvää äänikirjaa kuunnellen.

​​​​​​​"Never stop dreaming."


IINES

Ryhmäliikuntaohjaaja

Kohtaamisista innostuva, musiikkia ja ruokaa rakastava opiskelija.

Liikkuminen on parasta, kunhan löytää itselleen sopivan tavan sen tehdä. Rakastuin ryhmäliikunnan mahdollisuuksiin, sillä jokainen viikko voi olla erilainen eikä tarvitse valita vain yhtä lajia. Vapaa-aika menee niinkuin hyvältä tuntuu, joko koiran kanssa liikkuen, seinäkiipeillen tai sitten pleikkarilla pelaten. Muistutan itselleni usein, että aina ei tarvitse tavoitella – joskus voi fiilistellä ja nauttia matkasta.

”Kun on valmis kastumaan, niin on sateessakin yhtäkkiä hauskaa”


JESSICA

Ryhmäliikuntaohjaaja


ANETTE

LYKKE Ryhmäliikuntaohjaaja

Iloinen ja energinen äiti, yrittäjä, luokanopettaja ja ryhmäliikunnanohjaaja.

Olen vuosien varrella harrastanut montaa lajia ja ainakin yhtä monta lajia on vielä kokeilematta. Vaikka useat lajit ovat vaihtuneet uusiin, on ryhmäliikunta pysynyt mukana juuri yhdessä liikkumisen ilon takia! Nautin liikkumisesta ja aktiivisesta arjesta, mutta tasapainona illat kuluvat myös usein sohvalla virkaten ja sarjoja katsellen.

​​​​​​​"Älä tavoittele täydellisyyttä vaan edistymistä - pienimmät askeleet voivat johtaa suuriimpiin saavutuksiin."


PAULIINA

LYKKE Ryhmäliikuntaohjaaja

Ravintola-alan liikuntaan vaihtanut kokki.

​​​​​​​Monipuolista kokemusta molemmilta aloilta. Minulle tärkeää liikunnassa on ilo sekä hauskuus. Rakastan luontoa, eläimiä, sekä liikkumista fiilistä kuunnellen. Harrastan monipuolisen liikunnan lisäksi lukemista sekä ruuanlaittoa.

"Maailma on kuin nokkonen. Hipaise sitä, ja se polttaa. Mutta tartu siihen lujasti, niin se ei polta."


CHRISTOFFER

​​​​​​​LYKKE Valmentaja
​​​​​​​LYKKE Ryhmäliikuntaohjaaja

Laulava voimanostaja Korsnäsistä.

Ryhmäliikuntaohjaajana vaadin vain yhtä asiaa; että teet parhaasi. Tuntini ovat tehokkaita, hikisiä ja opettavaisia. Valmennustyylini on tiukka, mutta huomioonottava. Tule mukaan testaamaan rajojasi!

​​​​​​​"E foår bränn"

​​​​​​​christoffer.bergman@liikuntakeskuslykke.fi


HELENA

LYKKE Ryhmäliikuntaohjaaja

Palavalla intohimolla työhönsä suhtautuva kehon ja mielen hyvinvoinnin ohjaaja.

Rakennan arkeni niiden asioiden ympärille, jotka tuovat minulle mielenrauhaa: lapset, käsityöt ja asiakkaiden parissa toimiminen.
Älä arkaile, Lykkessä sulle on aina tilaa!

"Elämä ei ole kilpailu."


JOHANNA L V

LYKKE Ryhmäliikuntaohjaaja

​​​​​​​Elämäniloinen, tanssista ja ihmisistä energiaa saava yhden pojan äiti.

Tärkeintä minulle on, että treenin jälkeen on hymy huulilla. Päivätöideni ohella ohjaankin pääasiassa tanssillisia tunteja kuten Zumba®, mutta tarpeen tullen minulta taipuu myös lihaskuntotreenit, HIITTI, venyttely, kehonhuolto, you name it. Rentoudun parhaiten hyvän dekkarin ja ruuan parissa.

”Mitä auringonpaiste on kukkasille, sitä on hymy ihmisyydelle.”


ELINA

LYKKE Valmentaja
LYKKE Ryhmäliikuntaohjaaja

Kuntosalia rakastava pienen tytön äiti.

Liikunta on aina ollut osa elämääni ja muutama vuosi sitten tein siitä itselleni sivutoimisen ammatin. Liikunnassa parasta on itsensä ylittäminen ja sen tuoma mahtava fiilis! Tykkään ohjata pienryhmiä ja valmentaa yksilöllisesti. Kehonhuolto, liikkuvuus ja toiminnallinen harjoittelu ovat lähellä sydäntäni. Aloitin juuri äitiysliikuntavalmentaja-opinnot. Odotan jo innolla, että pääsen ohjaamaan raskaana olevia ja synnyttäneitä äitejä. Liikunnan lisäksi harrastuksiini kuuluu ompelu ja lukeminen.

"Älä koskaan lakkaa unelmoimasta."


KATJA

LYKKE Valmentaja

Positiivisella energialla liikkuva iloinen ja kannustava valmentaja.

Liikunta on sykkinyt syvällä sydämessäni lapsesta saakka. Käydessäni salilla tai liikkuessani lenkkipoluilla saan siitä hyvän olon niin henkisesti kuin fyysisestikin. Intohimoni on tehdä töitä sen eteen, että jokainen meistä voisi liikkua itselleen mielekkäällä tavalla, ikään tai kuntotasoon katsomatta. Tavoite on nauttia liikunnasta, saada siitä hyvää oloa ja ylläpitää terveyttä. Vapaa-ajalla tykkään matkustella sekä tietysti treenailla salilla ja viettää aikaa perheen ja ystävien kanssa.

"Motivaatio on sitä, että unelmien ylle vedetään työhaalarit".


HANNA

LYKKE Ryhmäliikuntaohjaaja

Iloinen tsemppaaja, jolle kehon liikuttaminen on elinehto.

Olen liikkunut koko ikäni, yläasteelta lähtien lähinnä tanssin parissa. Tanssin ohjaamisen aloitin parikymmentä vuotta sitten ja Barren ohjaamisen vuonna 2018. Barre on loistava koko kehon treeni, jossa hyödynnetään baletin ja pilateksen peruselementtejä hyvän musiikin tahdissa. Liikekielen flow ja omaan kehoon luottaminen ovat tuntieni peruspilareita. Ohjaamisessa parasta ovat kohtaamiset ja vuorovaikutus tunneilla ja se keskittynyt tekemisen flow minkä ryhmä saa tunnilla aikaan. Vapaa-aikaa vietän perheen kanssa ja juoksulenkillä Barren soittolistoja testaillen.

” Onni ei tule etsien vaan eläen.”


MINDY

LYKKE Ryhmäliikuntaohjaaja

Musiikkia, kirjoja ja liikuntaa rakastava tutkija

Olen ollut ikiliikkuja ja lavaesiintyjä pienestä saakka, joten ohjatessani koen olevani täysin omassa elementissäni. Parasta ryhmäliikunnassa on se, kun unohtaa olevansa treeneissä, samalla on hauskaa ja hiki valuu. Lempitreenini on nostaa painoja salilla hyvää äänikirjaa kuuntelessani.

​​​​​​​"Den bästa träningen är den som blir av."