LYKKE YRITYKSILLE | Liikuntakeskus LYKKE

LYKKE työhyvinvointipalvelut

Kuka yrityksessäsi vastaa työhyvinvointipalveluista? Tiedätkö miten työntekijäsi voivat tällä hetkellä? Työhyvinvointi tarkoittaa turvallista, terveellistä ja tuottavaa työtä, jota työntekijät tekevät hyvin johdetussa organisaatiossa. LYKKE työhyvinvointipalvelut koostuvat yrityksille räätälöidyistä palveluista, joiden avulla voimme yhdessä tukea henkilöstön jaksamista ja terveellisiä elämäntapoja.

Hyödyt työntekijälle:

  • työssä jaksaminen
  • palautuminen ja elinvoimaisuus
  • laadukkaampi ja täysipainoisempi vapaa-aika
  • sairauksien ennaltaehkäisy
  • positiiviset vaikutukset lähiympäristöön
  • terveet eläkevuodet

Hyödyt työnantajalle:

  • säästöt sairauspoissaoloissa sekä työterveyshuollon kustannuksissa
  • henkilöstötuottavuuden kasvu
  • kilpailuetu rekrytoinnissa ja sitouttamisessa
  • säästöt vakuutusmaksuissa ja ennenaikaisissa eläköitymisissä
ENERGINEN ARKI -hyvinvointipaja (kesto 2h)
Hyvinvointipaja on kiva päivä työyhteisölle, jonka tarkoituksena on luoda positiivista ilmapiiriä ja herättää kiinnostusta terveellisiä elämäntapoja kohtaan. Hyvinvointi paja lähtee liikkeellä hyvinvointikyselystä jossa kartoitetaan miten työntekijät voivat ja mitä tarpeita työyhteisöllä on. Hyvinvointi kyselyn perusteella räätälöidään hyvinvointipajan sisältö. Uskomme, että jokaiselle löytyy omaan elämäntilanteeseen sopiva taso liikkua. Haluamme innostaa ja kannustaa ottamaan pieniä askelia kohti parempaa arkea.

Hyvinvointipajan sisältö:
-Hyvinvointikysely koko henkilöstölle.
-Hyvinvointiluento 1 kpl esim. Energiaa ravinnosta/Liikunta elämää varten/Palaudu ja vahvistu. (kesto n. 60 min.).
-Liikuntakerta 1 kpl kesto 45-60 min.


HYVINVOINNIN MATKA (kesto 6kk)
Hyvinvointivalmennuksen tarkoituksena on löytää työyhteisön vahvuudet, oppia tunnistamaan jaksamisen rajat ja luoda kestäviä tapoja työskennellä. Valmennuksen aikana työyhteisö saa työkaluja oman hyvinvoinnin tueksi. Matkan aikana opitaan ja oivalletaan miten eri valinnat vaikuttavat omaan jaksamiseen. Työnantaja saa tarkan kuvan yksilön jaksamisesta ja voimavaroista. Työntekijä löytää toimivat keinot palautua ja vahvistua. Työnantaja saa luotettavan tiedon mihin kohdistaa työhyvinvointieurot.


Valmennuksen sisältö:
-Hyvinvointikysely.

-Firstbeat life hyvinvointianalyysi 1 kpl.

-Luennot 3 kpl: Energiaa ravinnosta, Liikunta elämää varten, Palaudu ja vahvistu.

-Liikuntakerrat 3 kpl, kesto 45min/kerta. Esimerkiksi kehonhuolto, äänimaljarentoutus, lihaskuntoharjoitus aerobinen yhdistelmäharjoitus (syke + lihaskunto).

-Työkirjat: säännöllinen liikunta ja monipuolinen ravinto.

KESTÄVÄ HYVINVOINTI (kesto 12kk)
Hyvinvointivalmennuksessa sukelletaan pintaa syvemmälle ja selvitetään yksilön voimavarat sekä vahvuudet. Valmennuksessa tarjotaan työkaluja ja menetelmiä oman motivaation vahvistamiseksi. Sitoutetaan työntekijää omaa hyvinvointia edistäviin tapoihin/tekoihin, kuten ajan-ja stressinhallintaan. Opitaan sisällyttämään säännöllinen liikunta ja terveellinen ravinto arkeen. Nämä auttavat nostamaan vireystasoa ja palautumisen kapasiteettia. Työnantaja näkee yksilön hyvinvointitekojen vaikutukset esim. säästöinä työterveyshuollon kustannuksissa sekä henkilöstötuottavuuden kasvuna.


Valmennuksen sisältö
-
Hyvinvointikysely (tulosten esittely johdolle)
-Firstbeat life hyvinvointianalyysi 2 kpl (alussa ja lopussa)
-Luennot 3 kpl: Energiaa ravinnosta, Liikunta elämää varten, Palaudu ja vahvistu
- Liikuntakerrat ryhmässä 3 kpl. Esimerkiksi kehonhuolto + äänimaljarentoutus, lihaskuntoharjoitus, aerobinen yhdistelmäharjoitus (syke+ lihaskunto)
-2 henkilökohtaista valmennustapaamista (harjoitusohjelma)
-Työkirjat: säännöllinen liikunta, monipuolinen ravinto sekä edistä palautumista.LIIKUNTAKERRAT (kesto 45-60 min)

Liikuntakerta on yrityksen oma liikuntahetki valitsemallasi sisällöllä. Esimerkiksi ilmajooga, äänimaljarentoutus, kehonhuolto, toiminnnallinen kiertoharjoitus kuntosalilla, lihaskuntoharjoitus ryhmäliikuntasalilla, sisäpyöräily, pilates, jooga, pallopilates.


LUENNOT (kesto n. 45 min)

Tarjoamme kolme erilaista hyvinvointia tukevaa luentoa. Esimerkiksi Energiaa ravinnosta, Liikunta elämää varten, Palaudu ja vahvistu.


SÄÄNNÖLLISET LIIKUNNANOHJAUSPALVELUT

Voimme liikuttaa työyhteisöä esim. viikottain/kuukausittain. Säännöllisen liikunnanohjauspalvelun sisältö voidaan räätälöidä tarpeen mukaan."LYKKEssä on helppoa käydä jumppailemassa kun toimistomme on tässä ihan vieressä."

"LYKKEssä on mukava ilmapiiri ja siistit tilat, jossa on mukavaa jumppailla.
Lisäksi välineet ovat uusia/hyväkuntoisia, josta plussaa."

"Uusimpana, LYKKE MUKANA –
Voidaan liikkua silloin kun itse halutaan ja on aikaa
tai pitää esimerkiksi extempore taukojumppa iltapäivällä yhdessä toimistolla."

​​​​​​​
- Certum

" Olemme valinneet LYKKEn kumppaniksemme työkykyä ylläpitävään liikuntaa. Työssä jaksamiseen panostaminen on muuttuvassa työelämässä erityisen tärkeää."

"LYKKEn ammattitaitoisten ohjaavien positiivinen ja kannustava ilmapiiri on koettu erittäin tärkeäksi valintakriteeriksi, hyviä ja ajanmukaisia tiloja unohtamatta."
​​​​​​​

- VOAS


PYYDÄ TARJOUS YRITYKSELLESI.
​​​​​​​Verovapaan liikuntaedun määrä on 400 € / vuosi / hlö.