PYSYVÄ MUUTOS

Kaipaatko kestävää muutosta? Haluatko muuttaa elämäntapojasi pysyvästi? PYSYVÄ MUUTOS – valmennus auttaa painonhallinnassa ja liikuntamotivaation ylläpitämisessä.

Intensiivi


Hyvä pohja pysyville muutoksille luodaan viikottaisilla tapaamilla valmentajan kanssa.
Intensiivi valmennuksessa saat tavoitettasi tukevan liikuntakalenterin sekä harjoitusohjelmat, ravinto-ohjausta unohtamatta.

Saat käyttöösi Sportyplanner-sovelluksen, josta näet harjoitusohjelmasi ja pystyt pitämään yhteyttä valmentajaasi.

  • 4 tapaamista/kk
  • 280€/kk


Rutiini
Rutiinien luominen vie aikaa ja vaatii toistoja. Valmentaja kulkee rinnallasi matkasi eri vaiheissa. Tapaat valmentajasi 2 kertaa kuukaudessa.

Saat käyttöösi Sportyplanner-sovelluksen, josta näet harjoitusohjelmasi ja pidät yhteyttä valmentajaasi viikoittain.

  • 2 tapaamista/kk
  • 160€/kk
  • Kesto väh. 3 kkLYKKE VALMENTAJA TIINA KOSKELA

Hyvinvointi, liikunnan ilo, tavoitetta tukeva ruokavalio sekä riittävä lepo ovat valmennusfilosofiani perusta. Autan asiakkaitani löytämään terveyttä tukevan tavan liikkua sekä syödä. Kun perusasiat ovat kunnossa, on liikunta mahdollista säilyttää mukana arjessa myös haastavissa elämäntilanteissa.

Lue lisää

LYKKE VALMENTAJA ANNA NÄREAHO

Kaikki liike on hyväksi. Haluan kannustaa asiakkaitani liikkumaan mielihyvä edellä ja löytämään liikunnan muodot, jotka tuottavat hyvää oloa. Sopiva tehoinen liikunta, terveellinen ravinto ja riittävä uni auttaa jaksamaan arjessa. Haluan opettaa asiakkaitani löytämään turvalliset ja tehokkaat liikkeet, jotka tukevat haluttuja tavoitteita.

Lue lisää

LYKKE VALMENTAJA EEVA ISOMÄKI

Tarjoan asiakkailleni ihmisläheistä, tutkittuun tietoon perustuvaa ja tavoitteellista valmennusta. Vahvuusalueeni on lihasten ja voiman kasvuun tähtäävä kuntosaliharjoittelu ja sitä tukeva ravitsemus sekä palautuminen. Omakohtaista kokemusta minulta löytyy myös kokonaisvaltaisesta elämäntapamuutoksesta.

Lue lisää


LYKKE YKSILÖVALMENNUS

Kaikki LYKKE-yksilövalmennukset sisältävät yksilöllisen, tavoitteiden mukaisen harjoitusohjelman sekä liikuntakalenterin. LYKKE-yksilövalmennuskerta kestää 45 minuuttia. Valmentaja auttaa oikeanlaisen valmennuspaketin valinnassa.

Lue lisää


PYSYVÄ MUUTOS - Pienryhmävalmennus

Kaipaatko kestävää muutosta? Haluatko pysyvästi hyvät elämäntavat? PYSYVÄ MUUTOS - pienryhmävalmennus sopii jokaiselle, joka kaipaa liikuntaan säännöllisyyttä ja fiksua tekemistä. Kurssin valmennuskieli on suomi.

Lue lisää


Yksilövalmennus RAVINTO

Onko ateriarytmi hukassa? Jojoileeko paino? Onko palautuminen tai kehittyminen hidastunut? RAVINTO-valmennuksesta saat avaimet terveellisempään, juuri sinulle sopivaan ruokavalioon.

Lue lisää