Pienryhmävalmennus TREENIT RUTIINIKSI KESÄLLÄ | Liikuntakeskus LYKKE

TREENIT RUTIINIKSI - Pienryhmävalmennus alkaa

Onko liikuntarutiinit hukassa tai oletko juuri päässyt liikkumisessa vauhtiin? Kesä lähestyy, joten rutiinien ylläpitämiseen kannattaa kiinnittää erityistä huomiota. TREENIT RUTIINIKSI -pienryhmävalmennus on matalan kynnyksen treeniryhmä. Kurssi sopii aloittelijoille sekä on-off-liikkujille eli kaikille, jotka haluavat lisätä liikuntaa arkeensa ja kamppailevat liikuntarutiinien ylläpitämisen kanssa. Treenien haastavuuden pystyt määrittelemään itse. Kurssin valmennuskieli on suomi.

Tässä pienryhmässä tehdään monipuolisia lihaskuntoliikkeitä vapailla painoilla. Lihaskunnon lisäksi harjoitetaan myös kestävyyttä ja hapenottokykyä. Jokaviikkoiset treenit pitävät sinut kiinni säännöllisessä harjoittelussa.

Treenit aloitetaan toukokuussa ja ne jatkuvat kesäkuun loppuun. Heinäkuussa on treenitauko ja yhteiset treenit jatkuvat taas elokuussa. Näin varmistat, ettei kesän treenitauko venähdä liian pitkäksi.

Valmennuksen aikana saat käyttöösi Sportyplanner-sovelluksen, josta löydät treeniohjelmasi. Sovelluksen avulla pystyt pitämään kirjaa tekemistäsi treeneistä ja viestimään valmentajan kanssa viikoittain.

TREENIT RUTIINIKSI -pienryhmään sisältyy 12 tapaamista, joiden kesto on n. 60 minuuttia.
Pienryhmän koko max 10 hlöä.

- Pienryhmävalmennus alkaa 15.5.
- 12 tapaamista (15.5., 22.5., 29.5.,5.6., 12.6., 19.6., 26.6., heinäkuu taukoa, 7.8., 14.8., 21.8., 28.8. ja 4.9.)
- Tapaamiset keskiviikkoisin klo 16.30-17.30
- Valmentaja Jenni Törmä
- Hinta LYKKE asiakkaalle 75 €/kk (yht. 225 €)
- Hinta ilman asiakkuutta 90 €/kk (yht. 270 €)


Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi TREENIT RUTIINIKSI - pienryhmään!
- Jenni​​​​​​​

​​​​​​​​​​​​​​Kysy lisää:
jenni.torma@liikuntakeskuslykke.fi


  • Maksamalla kurssimaksun verkkokaupassa, ilmoittaudut pienryhmävalmennukseen.
  • Voit maksaa kurssin myös liikuntarahalla asiakaspalvelussa. Ilmoittaudu tällöin sähköpostilla


ALKAVAT KURSSIT

Liikuntakeskus LYKKEssä on tarjolla mukava kattaus erilaisia kursseja ja pienryhmävalmennuksia jokaisen liikkujan tarpeisiin. Tutustu valikoimaamme, valitse omasi ja ilmoittaudu mukaan. Tältä sivulta löydät pian alkavat kurssit.

Lue lisää


LYKKE PIENRYHMÄVALMENNUS

LYKKE – pienryhmävalmennus toteutetaan 4-12 henkilön pienryhmissä. Pienryhmässä harjoittelu on hauskaa ja tehokasta. Yhteisissä treeneissä valmentajan tuki ja ryhmän yhteishenki tsemppaavat parempiin tuloksiin. ​​​​​​​Suurin osa LYKKE-pienryhmävalmennuksista sisältää 4 tapaamista kuukaudessa. Tapaamisen kesto on 45-60 minuuttia.

Lue lisää


LYKKE VALMENTAJA JENNI TÖRMÄ

Valmentajana olen määrätietoinen ja kannustava. Huomioin jokaisen asiakkaan yksilönä ja huolehdin, että kaikki haastavat itseään sopivissa rajoissa ja saavat sitä mukaa onnistumisen kokemuksia. Suosin valmennuksessani vapaita painoja ja isoja liikkeitä, jolloin kehonhallinta ja voimat kehittyvät kokonaisvaltaisesti ja asiakas saa treeneistä parhaan mahdollisen hyödyn.

Lue lisää