KOHTI HYVINVOINTIA

Syksyn kynnyksellä, vuoden alussa, loman jälkeen ja maanantaina alkaa uusi kausi. Aloitamme uuden harrastuksen tai ehkä uuden työn tai kaipaamme muuten vain jotain muutosta aikaisempaan. Kuntosalit täyttyvät innokkaista treenaajista ja ihmiset siivoavat ruokavaliotaan.


Monesti asettaessamme itsellemme tavoitteita, pyrimme pois vanhoista tavoista. Mitä jos tällä kertaa emme miettisikään, että yritämme päästä eroon jostain vanhasta, vaan suuntaisimme mietteet uuden tavoitteluun. Ehkä jo ajatuksen muutos siihen suuntaan, että pyrkisimmekin kohti jotain uutta emmekä vain karistaisi vanhaa painolastia, saattaisi olla avain onnistumiseen?

Vaikka toiminta loppupeleissä olisi lähes sama esim. herkkujen pois jättäminen, voisimme ottaa päämotivaattoriksi syyn, miksi haluamme jättää herkut pois? Haluammeko kenties parempaa oloa, terveellisempää kehonkoostumusta tai parempaa jaksamista arkeen? Mitä jos pienillä muutoksilla pyrkisimme sitä kohti?

Pyritään kohti hyvää oloa. Iloitaan onnistumisista ja pysähdytään nauttimaan niistä. Annetaan kehollemme hyvää oloa liikunnalla ja ravitsevalla ruoalla. Vaikka ruokavalio olisi sisältänyt viime aikoina enemmän herkkuja kuin hedelmiä, ei keho kaipaa rankaisua ja tiukkaenergistä, rajoittavaa ruokavaliota. Se kaipaa puhdasta, terveellistä ja monipuolista ruokaa, sopivassa suhteessa liikettä ja lepoa.

Tavoitteet kirkastavat toimintaamme, mutta ajattelun muutos on onnistumisen edellytys.
Mitäpä jos kokeilisimme tällä kertaa hakea muutosta kenties eri tavalla kuin ennen?

Hyvinvointia kohti!


Otetaanko yhdessä pehmeä lasku parempaan arkeen? Liikuntakeskus LYKKEllä on avoimet ovet 2.8. - 8.8. Jos olet joskus miettinyt kuntosaliharrastuksen aloittamista tai kiinnostavan ryhmäliikuntatunnin testausta, nyt on hyvä hetki tulla kokeilemaan matalalla kynnyksellä. Klikkaa tästä ja lue lisää veloituksettomasta avoimien ovien viikostamme!


"Sinulla on vain yksi keho. Kohtele sitä rakkaudella ja kiitollisuudella!"

- Tiina

Valmentaja Tiina Koskela, Personal Trainer Vaasassa

LYKKE VALMENTAJA TIINA KOSKELA

Hyvinvointi, liikunnan ilo, joustava ruokavalio sekä riittävä lepo ja palautuminen ovat valmennusfilosofiani perusta.
​​​​​​​Haluan auttaa asiakkaitani löytämään tasapainoisen ja jokaiseen elämäntilanteeseen sopivan tavan liikkua ja syödä.

Lue lisää