Yksilövalmennus KESTÄVYYS | Liikuntakeskus LYKKE

Yksilövalmennus KESTÄVYYS

Haluatko kehittää kestävyyskuntoasi? Haluatko oppia harjoitteluasi tukevat oheisharjoitteet? KESTÄVYYS – valmennus auttaa sinut tavoitteeseesi.

Valmennus sisältää yksilöllisen, tavoitteiden mukaisen harjoitusohjelman sekä liikuntakalenterin.​​​​​​​ Valmennus sisältää treenitapaamiset, harjoituskalenterin sekä tavoitetta tukevaa ravintovalmennusta.

  • 10 tapaamista
  • 750€
  • Valmennus- ja maksusuunnitelma tehdään aina tavoitettasi tukevaksi.

  • 20 tapaamista
  • 1400€
  • Valmennus- ja maksusuunnitelma tehdään aina tavoitettasi tukevaksi.


Kysy lisää tiina.koskela@liikuntakeskuslykke.fi.


LYKKE VALMENTAJA TIINA KOSKELA (Äitiyslomalla)

Hyvinvointi, liikunnan ilo, tavoitetta tukeva ruokavalio sekä riittävä lepo ovat valmennusfilosofiani perusta. Autan asiakkaitani löytämään terveyttä tukevan tavan liikkua sekä syödä. Kun perusasiat ovat kunnossa, on liikunta mahdollista säilyttää mukana arjessa myös haastavissa elämäntilanteissa.

Lue lisää

LYKKE VALMENTAJA ANNA NÄREAHO

Kaikki liike on hyväksi. Haluan kannustaa asiakkaitani liikkumaan mielihyvä edellä ja löytämään liikunnan muodot, jotka tuottavat hyvää oloa. Sopiva tehoinen liikunta, terveellinen ravinto ja riittävä uni auttaa jaksamaan arjessa. Haluan opettaa asiakkaitani löytämään turvalliset ja tehokkaat liikkeet, jotka tukevat haluttuja tavoitteita.

Lue lisää


LYKKE VALMENNUS

LYKKE – valmennus räätälöidään yksilölliset tarpeet huomioiden. LYKKE – valmentajat ovat koulutettuja Personal Trainereita ja liikunta-alan ammattilaisia, jotka auttavat sinua tavoitteidesi saavuttamisessa, aina lähtötasosi huomioiden. LYKKE-valmennus alkaa aina konsultaatiolla valmentajan kanssa. Apuna käytetään esitietolomaketta sekä halutessasi tavoitteiden mukaan rakennettuja alkutestejä ja mittauksia.

Lue lisää