MIKSI HANKKIA VALMENTAJA? | Liikuntakeskus LYKKE

MIKSI HANKKIA VALMENTAJA?

Valmentajan avulla saat turvallisen ja mielekkään alun liikuntaharrastukselle. Ammattitaitoinen valmentaja ottaa huomioon elämäntilanteen, liikuntataustat, tavoitteen sekä kehon kokonaiskuormituksen. Valmentajan suunnittelemassa harjoituskokonaisuudessa huomioidaan kehon vaatimukset sekä arjessa, että työssä. Kun palauttavat harjoitukset ja lepopäivät sisältyvät liikuntaohjelmaan, vältyt ylikuormitustiloilta ja rasitusvammoilta. Valmentajan tuella uskallat kokeilla haastaviakin liikkeitä ja usko itseen kasvaa.

Harjoittelun säännöllisyys ja monipuolisuus takaavat onnistumisen. Valmentajan avulla harjoittelu sekä ruokavalio on helpompaa saada säännölliseksi. Viikoittaiset yhteydenpidot tai tapaamiset edistävät harjoittelun jatkuvuutta ja erilaiset treeniärsykkeet kehittävät kuntoa. Valmentajan kanssa harjoittelu on hauskaa ja itsensä ylittäminen palkitsee joka kerta.

LYKKE-Valmentajan suunnittelema ruokavalio tukee hyvinvointia ja auttaa jaksamaan. Valmentajan laatimassa ruokavaliossa otetaan huomioon jatkuvuus ja tavoitteena on tarjota eväät, jotka on mahdollista pitää mukana läpi elämän. Terveellinen, monipuolinen ja värikäs ruoka lisää vastustuskykyä, pitää terveenä, palauttaa päivän kuormituksesta ja auttaa
kehittymään.


LYKKE VALMENTAJA TIINA KOSKELA (Äitiyslomalla)

Hyvinvointi, liikunnan ilo, tavoitetta tukeva ruokavalio sekä riittävä lepo ovat valmennusfilosofiani perusta. Autan asiakkaitani löytämään terveyttä tukevan tavan liikkua sekä syödä. Kun perusasiat ovat kunnossa, on liikunta mahdollista säilyttää mukana arjessa myös haastavissa elämäntilanteissa.

Lue lisää


LYKKE VALMENTAJA ANNA NÄREAHO

Kaikki liike on hyväksi. Haluan kannustaa asiakkaitani liikkumaan mielihyvä edellä ja löytämään liikunnan muodot, jotka tuottavat hyvää oloa. Sopiva tehoinen liikunta, terveellinen ravinto ja riittävä uni auttaa jaksamaan arjessa. Haluan opettaa asiakkaitani löytämään turvalliset ja tehokkaat liikkeet, jotka tukevat haluttuja tavoitteita.

Lue lisääLYKKE VALMENTAJA CHRISTOFFER BERGMAN

Valmentajana asetan realistiset raamit juuri sinulle sopivaan valmennukseen. Olen rehellinen ja huolehdin siitä, että valmennus kulkee kohti sille yhdessä asettamaamme tavoitetta.

Lue lisää