Kirje lykkeläiselle | Liikuntakeskus LYKKE

Kirje lykkeläiselle (1-2 viikkoa)


Hei Lykkeläinen!


Olet meille tärkeä!

Haluaisimme tietää, miten matkasi LYKKEssä on alkanut. Oletko ehtinyt jo käynnistää treenit?

Haluamme palvella sinua mahdollisimman hyvin ja haluamme tietää millainen liikkuja olet. Käythän täyttämässä liikkujaprofiilisi tästä. Voit päivittää statustasi milloin tahansa.

Tiedämme, että uuden aloittaminen ei ole aina helppoa. Uusien rutiinien rakentaminen ja ylläpitäminen vaatii pitkäjänteistä työtä. Valmentajamme Anna, Tiina ja Christoffer auttavat sinua matkallasi kohti tavoitteitasi.


LYKKE VALMENTAJA ANNA NÄREAHO

Kaikki liike on hyväksi. Haluan kannustaa asiakkaitani liikkumaan mielihyvä edellä ja löytämään liikunnan muodot, jotka tuottavat hyvää oloa. Sopiva tehoinen liikunta, terveellinen ravinto ja riittävä uni auttaa jaksamaan arjessa. Haluan opettaa asiakkaitani löytämään turvalliset ja tehokkaat liikkeet, jotka tukevat haluttuja tavoitteita.

Lue lisää

LYKKE VALMENTAJA TIINA KOSKELA (Äitiyslomalla)

Hyvinvointi, liikunnan ilo, tavoitetta tukeva ruokavalio sekä riittävä lepo ovat valmennusfilosofiani perusta. Autan asiakkaitani löytämään terveyttä tukevan tavan liikkua sekä syödä. Kun perusasiat ovat kunnossa, on liikunta mahdollista säilyttää mukana arjessa myös haastavissa elämäntilanteissa.

Lue lisää

LYKKE COACH Christoffer Bergman

Med mig som coach kan du förvänta dig en person kommer sätta realistiska krav på dig och din träning. Jag är alltid genuint ärlig med dig och ser alltid till att du tränar för att uppnå de mål som vi tillsammans lägger upp för dig.

Lue lisää


"Jos haluat edetä nopeasti, kulje yksin. Jos haluat päästä pitkälle, kulje yhdessä muiden kanssa. "


Mukavia treenejä! Kerrothan jos voimme auttaa!

Terveisin, Liikuntakeskus LYKKEn tiimi