LÄHDE LIIKKEELLE SALILLA - PIENRYHMÄVALMENNUS ALKAA

Haluatko aloittaa kuntosalilla treenaamisen ja saada varmuutta liikkeiden suoritustekniikoihin? Lähde liikkeelle salilla -pienryhmävalmennuksessa opettelemme toiminnallisia lämmittelyliikkeitä, tutustumme kuntosalin laitteisiin ja käymme läpi liikkeitä ala-, ylä-, sekä keskivartalolle.

  • Seuraava pienryhmävalmennus alkaa 26.10.2021
  • kesto 1kk, 4 tapaamista
  • Tapaamiset tiistaisin klo 18.30 - 19.30
  • valmentaja Eeva Isomäki
  • hinta 80€


​​​​​​​Kysy lisää:
vaasa@liikuntakeskuslykke.fiLYKKE VALMENTAJA EEVA ISOMÄKI

Tarjoan asiakkailleni ihmisläheistä, tutkittuun tietoon perustuvaa ja tuloksellista jämäkkää valmennusta. Vahvuusalueeni on lihaskasvuun tähtäävä voimaharjoittelu ja sitä tukeva ravitsemus sekä siitä palautuminen. Omakohtaista kokemusta minulta löytyy myös kokonaisvaltaisesta elämäntapamuutoksesta.

Lue lisää


LYKKE PIENRYHMÄVALMENNUS

LYKKE – pienryhmävalmennus toteutetaan 4-12 henkilön pienryhmissä. Pienryhmässä harjoittelu on hauskaa ja tehokasta. Yhteisissä treeneissä valmentajan tuki ja ryhmän yhteishenki tsemppaavat parempiin tuloksiin. ​​​​​​​LYKKE-pienryhmävalmennukset sisältävät 4 tapaamista kuukaudessa. Tapaamisen kesto on 45-60 minuuttia. Pienryhmävalmennuksen hinta on 80€/kk.

Lue lisää

Nainen treenaamassa painoköysillä

LYKKE YKSILÖVALMENNUS

Kaikki LYKKE-yksilövalmennukset sisältävät yksilöllisen, tavoitteiden mukaisen harjoitusohjelman sekä liikuntakalenterin. LYKKE-yksilövalmennuskerta kestää 45 minuuttia. Valmentaja auttaa oikeanlaisen valmennuspaketin valinnassa.

Lue lisää