VANHEMPI & LAPSI | Liikuntakeskus LYKKE

VANHEMPI & LAPSI

Yhteistä tekemistä oman lapsen kanssa? VANHEMPI & LAPSI -pienryhmävalmennus on ainutlaatuinen tilaisuus yhteiselle tekemiselle, jossa molempien kunto sekä voimatasot kehittyvät. Pienryhmässä tehdään monipuolisia lihaskuntoliikkeitä vapailla painoilla. Lihaskunnon lisäksi harjoitetaan myös kestävyyttä ja hapenottokykyä. Kurssin valmennuskieli on suomi.

Koska sinulla ja lapsellasi on viimeksi ollut yhteinen harrastus? Tällä kurssilla pääsette molemmat oppimaan uutta ja saatte yhteistä laatuaikaa. Kurssilla opetellaan isojen perusliikkeiden tekniikkaa kiertoharjoittelun muodossa.


Valmennuksen aikana saatte käyttöönne Sportyplanner-sovelluksen, josta löydätte treeniohjelmanne valmennuksen ajaksi. Sovelluksen avulla pystytte pitämään kirjaa tekemistäsi treeneistä ja viestimään valmentajan kanssa viikoittain.

VANHEMPI & LAPSI -pienryhmään sisältyy 12 tapaamista, joiden kesto on n. 60 minuuttia.

Pienryhmän koko max 10 hlöä. Kurssille osallistuvan lapsen tulee olla 12-16-vuotias.
- Pienryhmävalmennus alkaa 19.8.
- Valmennuksen kesto 12 tapaamista (19.8., 26.8., 2.9., 9.9., 16.9., 23.9., 30.9., 7.10., 14.10., 28.10., 4.11. ja 11.11.)
- Tapaamiset maanantaisin klo 16.15-17.15
- Valmentaja Jenni Törmä
- Hinta LYKKE asiakkaalle 100 €/kk/2hlö (yht. 300 €)
- Hinta ilman asiakkuutta 120 €/kk/2hlö (yht. 360 €)

Toivotan teidät lämpimästi tervetulleeksi VANHEMPI & LAPSI -pienryhmään!

- Jenni
Kysy lisää:
jenni.torma@liikuntakeskuslykke.fi
HUOM! Heinäkuussa Jennin lomaillessa lisätietoja voit kysyä vaasa@liikuntakeskuslykke.fi
  • Maksamalla kurssimaksun verkkokaupassa, ilmoittaudut pienryhmävalmennukseen.
  • Voit maksaa kurssin myös liikuntarahalla asiakaspalvelussa. Ilmoittaudu tällöin sähköpostilla


ALKAVAT KURSSIT

Liikuntakeskus LYKKEssä on tarjolla mukava kattaus erilaisia kursseja ja pienryhmävalmennuksia jokaisen liikkujan tarpeisiin. Tutustu valikoimaamme, valitse omasi ja ilmoittaudu mukaan. Tältä sivulta löydät pian alkavat kurssit.

Lue lisää


LYKKE PIENRYHMÄVALMENNUS

LYKKE – pienryhmävalmennus toteutetaan 4-12 henkilön pienryhmissä. Pienryhmässä harjoittelu on hauskaa ja tehokasta. Yhteisissä treeneissä valmentajan tuki ja ryhmän yhteishenki tsemppaavat parempiin tuloksiin. ​​​​​​​Suurin osa LYKKE-pienryhmävalmennuksista sisältää 4 tapaamista kuukaudessa. Tapaamisen kesto on 45-60 minuuttia.

Lue lisää


LYKKE VALMENTAJA JENNI TÖRMÄ

Valmentajana olen määrätietoinen ja kannustava. Huomioin jokaisen asiakkaan yksilönä ja huolehdin, että kaikki haastavat itseään sopivissa rajoissa ja saavat sitä mukaa onnistumisen kokemuksia. Suosin valmennuksessani vapaita painoja ja isoja liikkeitä, jolloin kehonhallinta ja voimat kehittyvät kokonaisvaltaisesti ja asiakas saa treeneistä parhaan mahdollisen hyödyn.

Lue lisää